Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Цветни революции
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Цветные революции Цветни революции Farbrevolutionen Colour revolution Revoluciones de colores Révolutions de couleur Rivoluzioni colorate Revoluções coloridas Barevné revoluce Farebná revolúcia Kolorowe rewolucje Színes forradalmak Revoluţii Colorate Обојене револуције Revolusi Warna
انقلاب رنگی ثورة ملونة 颜色革命 色の革命 การปฏิวัติสี Cách mạng sắc màu գունավոր հեղափոխություն 색깔 혁명 מהפכות הצבע Farve-revolutioner Fredelig revolusjon Färgrevolutioner Кольорові революції ფერადი რევოლუციები Revolució de color
Rebolusyong bulok Revolucionet me ngjyra
Colour revolution-3D

Предпоставки за успешно провеждане на Цветна революция

Въпреки безспорната роля на USA, Цветните революции не биха могли да имат успех, без участитето на масата екзалтирани глупаци, които не могат да проумеят, че merican не са дошли да им помогнат те да живеят като американци, а да работят за американци.

Времената, в които Западът е устройвал на квалифицирана и високоплатена работа всички дезертьори от Източна Европа, са станали анахронизъм още в началото на Перестройка.

И до ден днешен много умствено ограничени източно-европейци гледат в захлас американски сериали по телевизията и са във възторг от лъскавите западни автомобили, айфони и пр. статус символи.

Основна тема на разговорите им са, как на Запад хората живеели в палати с разсилни и как диктатори като Путин им пречели да имат собствен бизнес, да станат американци. Много източно-европейки са чували, че там на Запад само мъжете работели, и всеки на Запад имал по няколко коли. На простите жени, клакьори разказват, как на Запад не само децата се отглеждали от детегледачки, но и жените не били кърмили децата си, за да не си развалят фигурата.

Голяма част от невежите украинци не мислят, че САЩ са виновни за катастрофата през 2014 г. Напротив, Русия иска да им попречи на украинците да станат американци, всички да имат айфон, всички да се возят в лимузини и всички да живеят в палати с домашни прислужници.

От края на XVI век с лъскави бижута-ментета от стъклени перли, шарени дрехи и пр. занаятчийски продукти, западно-европейски компании (Royal African Company, Brandenburgisch-Afrikanische Compagnie), примамвали африканците да се качат на корабите им, след което ги оковавали във вериги и откарвали за Америка в робство - приказката за "Хензел и Гретел".

Липсата на религия, образование и морал, сред населението, благоприятстват успешното провеждане на Цветните революции: Успеха в православните или по-точно атеистките Украйна и Грузия, не бе последван в ислямските Узбекистан и Азърбайджан.

Благоприятна почва за провеждането на Цветните революции, е и фактът че продължителното управление на един и същ държавен глава започва да досажда и хората се въодушевяват от идеята за промяна, с надеждата че с политическите промени, ще се промени и социалния им статус.

Не на последно място, важна роля в оглупяването на масите играе и лансираната от САЩ Celebrity Culture.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Когато Алиса в Страната на чудесата видяла Червения Котак, който изглеждал добродушен, тя го попитала:

"- Би ли ми казал кой път да хвана оттук?
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котака.
- Все едно накъде... - каза Алиса.
- Тогаз е все едно кой път ще вземеш - рече Котака.
- ...само да стигна някъде. - добави Алиса, за да поясни.
- О, сигурно ще стигнеш - рече Котака, - но трябва да вървиш доста дълго..."


И населението след Цветните революции все още върви и все още не знае на къде. Знаят само спонсорите на Цветните революции.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker