Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Избирателна система
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Выборы Избори Wahl Election Elecciones Élection Εκλογές Eleição Elezione Hauteskundeak demokratikoki Ordynacja wyborcza Вибори Volby Választások Alegere
Voting system-3D


Разликата между "Cumshot" в порно-филмите и
политическите избори, е че порнофилмите
завършват с "Cumshot" върху лицето на жената,
а политическите партии започват да управляват
масите с еякулация върху лицето им.Избори

Изборите са процедура в държави, райони или организации, за установяване на представител или няколко представители, които да имат правомощия да взимат решения или да управляват.

Политическите избори при капитализма са едно шоу, което служи единствено за маркетинг на капитализма.

Управлението на така наречената демократичната държава, се осъществява от политически партии. В държавите с многопартийно управление е утвърдена практика да бъдат генерирани партии, които нямат за цел да управляват, а единствено да дискредитират други партии пред обществеността.

Пример за това е марксистката партия в Холандия Marxistisch-Leninistischen Partij Nederland, създадена съвместно от американската и холандската тайни служби CIA и BVD. ЦРУ нарича акцията "Operation Red Herring". Ролята на партията е била да настрои обществеността срещу комунизма, както и да събере информация кои от студентите и интелектуалците симпатизират на левите партии и съответно да се предприемат репресивни мерки срещу тях - мобинг, психотерор, обвинения в криминални престъпления и пр.

"The few who understand the system will either
be so interested in its profits or be so dependent
upon its favours that there will be no opposition
from that class, while on the other hand, the great
body of people, mentally incapable of comprehending
the tremendous advantage that capital derives from
the system, will bear its burdens without complaint,
and perhaps without even suspecting that the system
is inimical to their interests."

The Rothschild brothers of London writing
to associates in New York, 28.06.1863.

"Малкото, които разбират системата, са дотолкова
концентрирани върху личната си изгода или са дотолкова
зависими от нея, че из между тях никога няма да има
опозиция. Голямата маса от хора обаче, умствено не са в
състояние да проумеят и те си носят бремето без да се
оплакват, вероятно и без някога дори да заподозрят,
че тази система е техен враг."

Братята Ротшилд, до техни американски
бизнес-партньори 28.06.1863

Политически избори

В устройството на съвременните демократични държави, изборите са единствен начин за легитимиране на властта и те са свободни от принудителни елементи, но не и от манипулиране и фалшифициране.

На днешно време печелят избори партии и политици, които понижават жизнения стандарт на населението, но го убеждават в някакви ценности.

Според алтернативни информационни източници, правителствата на демократичните държави, още преди да бъдат "избрани" от народа, вече са били избрани от Билдербергския клуб.
loading...
Избиране на олигарси за президенти и премиерминистри в западните държави и техните източно-европейски васали, принадележи към мейнстрийм. Като че ли населението в тези държави вярва, че именно най-богатите хора ще защитят интересите на най-бедните. Характерно за умствено ограничени хора е да мислят, че милиардерите си имат достатъчно пари и не им трябва да крадат от даржавата.

Според официални източници за изборите (2011) в България, на избирателите се раздавали фалшиви предварително попълнени блюлетини и след като избирателите "гласували", връщали на "шефа" неподадения истински бюлетин и получавали по 50 кинта.

Според германската информационна рубрика на държавната немска телевизия - "Tagesschau", при парламентарните избори на 5-ти октомври 2014 г. отново избирателите са продавали гласовете си на същата цена - 50 лева. Но не се разследва коя партия е купила гласовете, след като баровците са доволни от изборите, а аргатите не протестират. Исторически е доказано, че народ който е ангажиран с проблема физически да оцелее, не се вдига на бунт. А купуването на гласове щеше да е проблем единствено ако беше спечелила партия, нелоялна към Запада.

Легитимиране на правителство без избори

По изключение властта може да бъде легитимна и без избори: През ноември 2012, САЩ, Франция и външния министър на Евросъюза признават сирийската опозиция зад граница, предвождана от Ahmed Muas al-Chatib, за единствен легитимен представител на сирийския народ. От СМИ се научава, че сирийската опозиция е представена от съвет от 60 члена, от които само на четирима са известни имената, а и още не са известни целите на тази опозиция.

Втората Цветна революция в Украйна инсталира правителство без избори.

Да се отървеш от баш демократите с лицемерните усмивки чрез избори, е толкова възможно, колкото да се отървеш от въшки, като се решиш с гребен.

"Presidents are selected, not elected."
Franklin D. Roosevelt

"Президентите биват подбирани, а не избирани."
Франклин Делано Рузвелт

И ако политическите избори не представляват риск за паразитите, то поне представляват изестно натоварване. Всеобщо известно е, че в демократичните държави изборите се манипулират. И колкото по-малко хора отидат да гласуват, толкова по-лесно се манипулират изборите.

Затова най-важната задача на господстващите, е чрез пропагандна дейност в медиите, във форумите в интернет, да убедят населението в безсмисленността от участие в избори.

Утвърдена практика в демократичните страни е, нелюбими граждани да бъдат изключвани "по погрешка" от адресната регистрация, да им бъдат "по погрешка" обявени за невалидни документи за самоличност, с което де факто биват лишавани от право да гласуват при политически избори.

Политическите избори са като футболен мач. Отборът победител печели много милиони, а победеният отбор - малко милиони. И губещи са винаги феновете им. Както политиците, така и футболистите имат много пари и красиви жени, което запалянковците нямат. И ако феновете се организират да не посещават стадионите, за кратко време футболистите ще са безработни и техните облаги ще се разпределят между феновете им.

Политическите партии нямат нужда от нови членове, а от фенове. Както футболните отбори нямат нужда от нови футболисти, а от запалянковци, които да крещят по стадионите и полицията да ги бие.

"If voting changed anything
they would make it illegal."

Emma Goldman

"Ако изборите можеха нещо да
променят, щяха да са забранени."

Ема Голдман


Още по темата:

Управление чрез политически партии

Политически партии в България

За кого гласуват простите хора?

Политически спектър

Медиен и политически съветник

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker