Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Választások
Breaking news Games Painting Music Films Fables My Friends Holidays My lessons About us
Выборы Избори Wahl Election Elecciones Élection Εκλογές Eleição Elezione Hauteskundeak demokratikoki Ordynacja wyborcza Вибори Volby Választások Alegere
Választási rendszer-3D

A különbség a "Cumshot" a filmek és
politikai választások, hogy a pornó
végén a "Cumshot" a nő arcát
és a politikai pártok kezdenek kezelni
tömegek ejakuláció az arcukon.

Választási rendszer

Választások feldolgozni országok, régiók és szervezetek létrehozására képviselő vagy néhány képviselő, akik a hatalom, hogy döntéseket, illetve kezelni.

Kezelése a demokratikus állam végzi a politikai pártok. Azokban az országokban, többpárti kormányzás bevett gyakorlat, hogy létre feleknek, nem célja, hogy szabályozza, de csak hogy lejárassa a másik felet, hogy a nyilvánosság számára.

Ennek egyik példája a marxista párt Hollandiában Marxistisch-Leninistischen Partij Nederland, közösen határozzák meg az Egyesült Államok és a holland titkosszolgálat CIA és a BVD. CIA kampány a "Operation Red Herring". A szerepe a párt volt, hogy a nyilvánosság a kommunizmus ellen, és információkat gyűjteni, amit a diákok és értelmiségiek szimpatikus, hogy a baloldali pártok, és ennek megfelelően, hogy elnyomó intézkedéseket ellenük - mobbing, psihoteror, vádak a bűncselekmények, stb

"The few who understand the system will either
be so interested in its profits or be so dependent
upon its favours that there will be no opposition
from that class, while on the other hand, the great
body of people, mentally incapable of comprehending
the tremendous advantage that capital derives from
the system, will bear its burdens without complaint,
and perhaps without even suspecting that the system
is inimical to their interests."

The Rothschild brothers of London writing
to associates in New York, 28.06.1863.

A parlamenti választások május 12-én 2013-Bulgáriában, elismerte, 63 pártok a CEC. A legtöbb ilyen felek soha nem sikerült meg a parlament. Számukra ez nem ismert, hogy hány tagja van, függetlenül attól, hogy elfogadják az új tagok, és hogy vannak-szimpatizánsok. Annyit tudunk, hogy a befektetett pénz ezek a pártok, hanem a kapitalizmus pénzt fektetett csak, ahol lehet, hogy a nyereséget.

A szerkezet a modern demokráciákban a választások az egyetlen módja annak, hogy legitimálja hatalom és ezek mentesek a kényszerítő elemek, de nem úgy, és a hamisítás.

Kivételesen hatalom lehet legitim választások nélkül: 2012 novemberében az Egyesült Államok, Franciaország és a külügyminiszter az Európai Unió elismeri a szíriai ellenzék külföldi által vezetett al-Ahmed Muas Chatib, az egyetlen legitim képviselője a szíriai emberek. A média megtudta, hogy a szíriai ellenzék képviseli a testület 60 tagja van, amelyek közül csak négy ismert nevek, és nem ismerték meg az E ellenzék.

A hivatalos források a legutóbbi választások Bulgáriában, a szavazók adtak ki hamis prepopulated blyuletini után a választók szavazatai "a visszatérés a" főnök "igazi benyújtott hírlevélre, 50 dollárt.

"Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely.
Great men are almost always bad men."

Lord Acton (1834-1902)

Szerint alternatív információforrások, a kormány a demokratikus országok, mielőtt "választotta" az emberek, már kiválasztott Bilderberg-csoport. Ezt a feltételezést támasztja különösen egyértelmű a választások Görögországban 2012/06/17, és közben bevett gyakorlat az "új" demokráciák (Kelet-Európa), az elnök és premierministri vehető "select" multimilliomosok. Talán az emberek ezekben az országokban úgy vélik, hogy a leggazdagabb emberek érdekeinek védelmében a legszegényebb.

"Presidents are selected, not elected."
Franklin D. Roosevelt

És ha a politikai választások nem jelentenek kockázatot a paraziták képviselik legalább hírnevet kezelésére stressz. Az általánosan elfogadott, hogy a demokráciákban választásokon kezeli. És kevesebb ember megy a szavazás, a könnyebben manipulálható. Ezért a legfontosabb feladat az uralkodó a propaganda a médiában, az online fórumokon, hogy meggyőzze az embereket a bezsmislennostta a választásokon való részvételüket. Bevett gyakorlat a demokratikus országokban a polgárok utálta, hogy állítsa le "véletlenül" cím regisztráció, amely de facto megfosztotta a szavazati jog a politikai választásokon. A politikai választások, mint egy focimeccsen. A győztes csapat keres sok millió, a vesztes csapat - néhány millió. És a vesztesek mindig a rajongók. Mind a politikai döntéshozók és a játékosok egy csomó pénzt, és szép nők, akik nem rendelkeznek rajongók. És ha rajongók szerveznek, hogy ne látogassa meg a stadion egy rövid ideig játékos lesz munkanélküli, és ellátásukat között kell felosztani a rajongók.

"If voting changed anything
they would make it illegal."

Emma Goldman

© All rights reserved


eXTReMe Tracker