Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Руснаците трябва да умрат, за да живеем ние
Надпис на черната дъска: "Руснакът трябва да умре, за да живеем ние 01.10.1941"
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Расовата теория на нацизма

Нацизмът в Германия е бил основан на расова теория, която определяла йерархията в обществото при нацизма.

С цел научно обосноваване на расовата теория, директора на анатомичния факултет на страсбургския университет Професор-доктор August Hirt, подбира измежду обитателите на концентрационните лагери - 115 "пациенти" - евреи, поляци, азиатци и със сигурност руски военопленници, от които да вземе скелетите за колекцията си. Антропологични студии е трябвало да докажат предимствата на северната раса. Преди да бъдат обезкостени, на "пациентите" е била снета "анамнеза". Бил е проведен "приятелски" разговор с тях, относно тяхната професия, образование, интереси и здравословно състояние.
екзекуции
В окупирана Украйна нацистите играят футболен мач, останал в историята като "Мачът на смъртта". Германците и до ден днешен във футболната си история, наричат украинския отбор "Динамо" Киев. В действителност само няколко футболиста, са били от "Динамо". Немският сборен отбор на германските военновъздушни сили "Луфтвафе" проиграва и двата мача. Вторият мач се играе на 09.08.1942, а девет дни по-късно на 18.08.1942 украинските футболисти биват арестувани и изпратени в концентрационен лагер. Трима от тях биват разстреляни, един умира при мъченията.

Съществуват слухове, че германците са ги предупредили да загубят втората среща и след като украинците пак ги победили, германците ги изпратили в лагер.
loading...
В окупирана Полша, нацистите закриват университетите, а преподавателите изпращат в концентрационни лагери. На днешно време в условията на евроинтеграция в университетите на държавите "съюзници", се "избират" преподаватели с особено нисък коефициент на интелигенстност.

Нападението над СССР през юни 1941, нацистите мотивират като война против варварството, а пропагандата на нацистите манипулира емоционално войниците, като раздухва русофобия.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Лицемерието не е било чуждо за нацистите и външния министър на Нацистка Германия Йоахим фон Рибентроп, аргументира войната срещу Съветския Съюз, като отбранително мероприятие, както на днешно време САЩ аргументират войните срещу терора в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker