Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Любов от пръв поглед

Секс за една нощ или сериозна връзка с обвързване - търговия на дребно или търговия на едро.

Съществуват различни статистики, основани на анкети, относно времето между първата любовна среща и първия сексуален контакт. По правило мъжете се стремят да скъсят времето за "опознаване", а жените да го удължат.

Голяма част от анкетираните твърдят, че с брачния си партньор са имали продължителна платонична любов, преди първото полово сношение. Понякога продължителността на "периода на опознаване" зависи от обективни причини. В други случаи жената фабрикува "обективни причини". До голяма степен зависи и от подхода на мъжа, колко дълъг да бъде периодът от момента на запознаване до момента на първия полов акт. Играчи целят и успяват One-Night-Stand.

Секс за една нощ (One-Night-Stand) или както често се нарича "секс без обвързване" или "само за секс" е практика, която често се възприема от жената като унизителна за нея, особено когато след секса мъжа при случайна среща в обществото, се прави че не познава жената. Обикновено One-Night-Stand, жената интерпретира, че мъжа искал от нея само секс. В действителност той иска секс, но само за един път, след което я ритва.

В практиката съществуват и други варианти на секс за една нощ. Например жени, с недостатъчен успех в любовта, поради външността и/или възрастта си, да се срещат с по-млади, добре изглеждащи мъже само за секс (за една нощ), тъй като тези мъже са с по-нисък от жените социален статус.

Стереотипът мъже, които практикуват "секс без обвързване" се наричат "bad boy", в противоположност на "nice guy" - мъже, които предлагат сериозна връзка.

В класовото общество, каквото е демократичното общество с пазарна икономика, отношенията между половете почти изцяло се определят от социалния статус на партньорите.

Мъжете преди да се оженят, имат полови връзки с жени с по-нисък социален статус от техния, за които не биха искали да се оженят, често със жени от малцинствата или имигрантки от по-бедни държави. За тези жени, мъжете са "bad boy".

Респективно жените преди да се омъжат имат сексуални връзки с мъже от по-висок ранг от техния, за които възможностите им не достигат, да се омъжат. Това ще рече, че в повечето случаи жените не се омъжват за най-голямата си любов, а "се простират според чергата си". Защото разумните жени не искат да се окажат в положението на "Жабата и вола"

Казано с други думи жените не се омъжват за "bad boy", а за "nice guy", като същите тези "nice guy" за други, по-малко успешни жени, са били "bad boy".

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Същото съотношение се запазва и след брака, в случай че съпрузите си изневеряват: За мъжа - жени с по-нисък социален статус от съпругата му, за жената мъже с по-висок социален статус от съпруга ѝ.

Колкото разликата в социалния статус между мъжа и жената е по-голяма в полза на мъжа, толкова по-лесно за мъжа е да склони една жена, минути след като (или преди да) се е запознала с него, да имат секс без обвързване. Колкото ранга на мъжа е по-висок от този на жената, толкова по-лесно за мъжа е да склони жената на различни сексулни практики: Орален секс, анилингус, анален секс, групов секс.

Роля играе и възрастта на жената и мъжа. С напредване на възрастта, социалния статус (особено при жената) губи от тежестта си в сексуалните отношения. Успеха на жената в любовта, при всички времена е зависел предимно от външността ѝ.


Филми, тематизиращи секс за една нощ:
"Пикап. Съем без правил" (2009), режисьор - Феликс Герчиков
"Русалка" (2007) - мелодрама, режисьор - Анна Меликян
"One Night Stand" (1997), режисьор - Mike Figgis


Още по темата:

Защо жените харесват известни мъже

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker