Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Маруся Мирчевска
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Маруся Мирчевска

Маруся Мирчевска е дъщеря на секретаря на ОК на БКП в Плевен - Панайот Мирчевски, първата законна съпруга на Владимир Живков и снаха на "пророка" на комунизма в България - Тодор Живков. И тя, както и бившата ѝ голяма любов Владко Живков, са икономически емигранти в САЩ.

Маруся Мирчевска и Владимир Живков имат син - Тед Влад Живков, който също е на завет в страната на лицемерните усмивки и също като татко си, проявява гений към хазартните игри - по думите на казионните български медии.

Маруся Мирчевска завършва английската гимназия в София. Нейни съученици разказват, че още като ученичка Маруся осъзнала, че нейната красота е найния капитал. И Маруся започнала да се повдига на пръсти, по-късно да подскача и най-сетне успяла да докопа най-сладкото грозде от върха.

По настоящем е известно малко за Маруся Мирчевска (както и за клана Тодор Живков). Нейни снимки, както и на сина ѝ Тодор Владимиров Живков, не се публикуват. Българските булевардни издания разказват различни измислици:
Че от малка пишела стихове, че в САЩ Маруся завършила курс по актьорско майсторство при Лий Страсбърг, че имала няколко висши образования, че била приета за член на Съюза на Американските писатели, че била знаменита холивудска сценаристка и даже била професор в престижния университет на Южна Калифорния, че продавала собствени късометражни 5-минутни филми, които напоследък не вървяли, че била основател на движението "Лидери със Сърце" (по-правдоподобно щеше да звучи "Лидери с пари").

Това което със сигурност се знае, е че Маруся Мирчевска на цената на побоища от Владко и последвало от тях болнично лечение, обезпечава финансово много поколения след себе си. И сигурно когато са я питали как го търпи Владко, Маруся е отговаряла че го обича истински.

Цитат:
"Вярвам, че може да има истинска любов и
тя да има щастлив край, а не трагичен."

Маруся Мирчевска

Ако няма истинска любов, то поне има истински пари, които винаги имат щастлив край. Вярно парите имат инфлация, но тя винаги е по-малка от инфлацията на любовта.
loading...
Ако се приемат за чиста монета разказите на казионните български медии, многострадалната Маруся Мирчевска след развода с Вовата, е била отвличана, малтретирана, лишена от родителски права и даже изгонена да учи в Москва! Това ще рече, че е емигрирала за САЩ гладна, гола и боса. Но не е изключено още докато Маруся е вярвала в истинската любов, да си е щипвала по някой и друг лев от панталона на Владко, докато той се е подмивал в банята. Профилактично - бели пари за черни дни.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В началото на 1980-те американското посолство в София залепва на витрината си "черен списък" с милионерите в България. Милиция загражда улица "Съборна" пред американското посолство, както днес полицията в Ню-Йорк загражда Wall Street, да не би хората да излезнат да демонстрират Occupy.

Но служители от БНБ, намираща се срещу посолството, успяват с бинокъл да прочетат имената на другарите:

Тодор Живков,
Огнян Дойнов,
Пенчо Кубадински,
Милко Балев,
Андрей Луканов,
Георги Атанасов,
Хачо Бояджиев,
Георги Георгиев Гец,
Коста Цонев,
Георги Калоянчев,
Лили Иванова,
Гриша Филипов и др.

Внучката на Гриша Филипов (бъдещата писателка Людмила Филипова) е снимана как участва в протестите на соросоиди - #ДАНСwithme.

Синовете, дъщерите, снахите и внучките на всички "бивши", вече са настоящи "светила на световната култура".

пари в джоба си мъдър, красив
и освен това можеш да пееш добре."

Еврейска мъдрост

А за това че Мирчевска яде американски хляб, трябва и да прави нещо: По повод вълненията около добива на шистов газ в България, Маруся Мирчевска пристига спешно от САЩ, с мисионарска цел да успокоява духовете, като представя документалния филм "Последната планина", който внушава, че и американския народ имал същите проблеми, както и българския. Може следващият филм, който Маруся Мирчевска избере за българите, да се нарича "Последният българин". Но каквото и да избере, българите я очакват с нетърпение!


Още по темата:

САЩ дават по 200.000$ на северно-корейци да имигрират в САЩ

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker