Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Фейсбук
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Фейсбук пуска безпилотен самолет

Десет процента от населението на Земята живее в области, в които инфрастуктурата не позволява прокарване на интернет. Това Mark Zuckerberg иска да промени и да снабди с интернет дори и тези 10% от човечеството, които в голямата си част са неграмотни, страдат от хронично недояждане и със сигурност не биха представлявали интерес за рекламодателите, които официално финансират Фейсбук.

Новият проект на Facebook се нарича "Aquila" - дрон с тегло 400 килограма и 42 метра площ (големината на Boeing 737), който трябва да донесе интернет в най-затънтените региони на планетата. По думите на Mark Zuckerberg, безпилотният самолет се захранва от слънчеви батерии и може да остане в атмосферата до три месеца, на височина между 18.000 м. и 28.000 м.

Американците отдавна разработват технологии, да снабдяват с интернет територии от въздуха. По време на "Арабската Пролет" в Тунис, Египет и Либия, американските U.S. Air Force, поддържат интернет и мобилните телефони чрез сложни технически устройства в турбините на самолетите C-130 Херкулес (Lockheed C-130).

По думите на активисти от Electronic Frontier Foundation "Facebook не е интернет, и не би трябвало да бъде".

На National Security Agency (NSA)/Government Communications Headquarters (GCHQ) не им е достатъчно, че шпионират и подслушват 90% от населението на Земята. Англосаксонците искат да знаят какво мислят и останалите 10% от човечеството. Че знае ли се, може именно от онези 10% да излезнат най-жилавите революционери срещу Новия световен ред.

Когато Нацистка Германия успяла да заграби цяла Европа, това ѝ се сторило малко и ѝ се приискало да гепи и житницата на Украйна.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker