Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Европейски съюз
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Ангела Меркел - вечният канцлер на Германия

Според новинарското списание "Der Spiegel", Ангела Меркел, която вече единайста година заема длъжността - канцлер на Германия, е твърдо решена отново да участва в изборите за Bundestag през 2017 г., след което ще остане на тази длъжност минимум до 2021 година. Angela Merkel вече е обсъдила с Peter Tauber и Klaus Schüler и е започнала подготовката за предизборната си кампания.

CSU - вечният коалиционен партньор на CDU - партията на Меркел, също ще подкрепи вечният канцлер - Ангела Меркел.

"Wenn wir die Wahl gewinnen wollen,
dann nur mit ihr als Kandidatin."

Horst Seehofer - CSU-Chef

Angela Merkel е родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург/Западна Германия и само няколко седмици след раждането ѝ, тя и родителите ѝ "емигрират" в ГДР. От по-богатата Германия, в по-бедната Германия.

Ангела Меркел е поканена да участва в тайното съвещание на световното задкулисие - Билдърбъргската конференция от 5.май 2005 до 8.май 2005. Половин година по-късно на 22.ноември 2005, Меркел "спечелва" изборите за канцлер на Германия.

В началото на 2007 г. Ангела Меркел се класира на тринайсто място, в американска класация за най-противен проминентен човек на Земята. Много немци по онова време са учудени, защо Angela Merkel не се е класирала на първо място.

На 28 Ноември 2010, WikiLeaks публикува 250.000 дипломатически грами на дипломати на САЩ, в които се охарактеризират ниската интелигентност на политици, като управляващата от 11 години Ангела Меркел - "Angela 'Teflon' Merkel".

В Германия по стари, "демократични" традиции, индустриалци официално спонсорират политически партии. Например собствениците на BMW - Johanna Quandt, Stefan Quandt, Susanne Klatten, за изборите през 2013 год., са почерпили партията на Ангела Меркел - CDU, със скромната сума от 690.000 Euro. От благодарност, Евросъюзът под диктата на Ангела Меркел, отново отлага гласуването на новите еконорми за СО2-замърсяване от автомобилите, за да не се товарят немските производители на автомобили с излишни разходи за филтри.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Ангела Меркел не посещава нито детски ясли, нито детска градина. Т.е. още в момента на раждането ѝ, е започнала подготовката ѝ за бъдещ канцлер на Германия. Даже още преди да е ходила на кастинг пред Билдърбъргския Клуб!

За някои хора, още в момента когато се раждат, се знае че когато порастнат ще учат в елитни университети, а даже и нищо да не учат, ще се прославят и ще станат гениални и велики.

"I always knew I was going to be rich.
I don't think I ever doubted it for a minute."

-Warren Buffett

"Винаги съм знаел, че ще стана богат.
Не си спомням някога, даже и за една минута,
да съм се съмнявал в това."

- Уорън Бъфет - милиардер,
един от най-богатите хора в света.


Още по темата:

Меркел извади фурнаджийската лопата

Ангела Меркел разяснява какво е Г-7

Германия манипулира курса на еврото

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker