Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Русия си подготвя съюзници

Руските медии съобщават на 08.04.2015, че премиер-министъра на Русия Дмитрий Медведев, при посещението си в Тайланд, е предложил на новото правителство на Тайланд, да продаде оръжия, в обмен на каучук и селскостопанска продукция.


"Разоружаться просто так никто не хочет.
В любом случае должны быть достаточные
вооруженные силы, чтобы к тебе относились
уважительно""Никой не иска да се разоръжава просто така.
При всички случаи трябва да има достатъчно
въоръжени сили, за да те уважават."

Дмитрий Медведев


Copyright:www.aliceswonderland.eu


Посещението на Медведев в Тайланд е широко отразено и в западните медии. Западът е възмутен, че Русия преговаря с Prayut Chan-o-cha, който преди една година завзе властта в Тайланд чрез преврат, без благословията на Запада. За разлика от завземане властта в Украйна също чрез преврат, но под покровителството на Запада и най-вече САЩ, които по официални признания похарчиха над 5 милиарда за преврата в Украйна.

С предишното си правителство, Тайланд беше покорен съюзник на Запада. На територията на Тайланд има и концентрационни лагери на ЦРУ. След преврата на Прают Чан-Оча (ประยุทธ์ จันทร์โอชา), Тайланд е посетен от членове на правителствата на Китай, Мианмар, Камбоджа. Китай е първата държава, признала новото правителство на Тайланд.

Има слухове, че при посещението си в Египет през февруари 2015 год., Владимир Путин е предлагал да продаде на Египет оръжия на вересия.Още по темата:

Милитаризиране на Фолкландските острови

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker