Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Земетресение в Непал
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Западът е възмутен от правителството на Непал

Възмущението на Запада от превителството на Непал расте. Западните медии ежедневно публикуват репортажи и дописки от спасителните операции след земетресението в Непал от 25.04.2015 г. и във всеки репортаж намират място критики срещу марксисткото правителство на Непал.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Разбити или все още не построени пътища възпрепятстват транспорта на помощите. (Време е да се строят магистрали, да се режат лентички!) Освен това, според западните медии, камиони с помощи чакали на границата с Индия и дори им налагали мито.

Паричните помощи се превеждат във фонд на правителството, от където трябва да се разпределят. (Все още помощите за Непал не се превеждат на НПО за защита правата на малцинствата). Но западните помощни организации, както и много непалци, нямали доверие на правителството на Непал. Според тях, правителството било коруптно, освен това при разпределението облагодетелствало партийни кадри.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Дори в столицата Kathmandu имало райони, в които нямало вода. (Крайно време е Veolia Water и пр. майстори на водата да инвестират в Непал.)


www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker