Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Австрия предаде на съд Германия

На 05.05.2015 германските и австрийските медии съобщиха, че Австрия е предала на съд помощника на САЩ в шпионажа - Германия. Министърката на вътрешните рабти на Австрия Johanna Mikl-Leitner (ÖVP) съобщи, че американската шпионска организация NSA е атакувала цели в Австрия.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


По време на интернационална среща на министрите на вътрешните работи в St. Pölten, Johanna Mikl-Leitner съобщи, че е подала иск до прокуратурата. Формално съдебния процес се започва по §256 от наказателното право на Австрия - срещу неизвестен извършител:

"Wer zum Nachteil der Republik Österreich einen
geheimen Nachrichtendienst einrichtet oder betreibt
oder einen solchen Nachrichtendienst wie immer
unterstützt, ist mit Freiheitsstrafe bis zu drei
Jahren zu bestrafen."

Както по-рано стана известно, германското разузнаване BND е работило съвместно с американското разузнаване NSA, като е атакувало политици и фирми във Франция, Австрия и други европейски държави. В момента германското правителство, оглавявано от канцлера Ангела Меркел е под силен натиск от лявата опозиция в Германия, да предостави информация и признания, че САЩ са работили против интересите на Германия и останалите европейски държави, със знанието и участието на Ангела Меркел.


Още по темата:

Германските тайни служби били обещали, вече да не доносничат на САЩ

Взлом в бордовия компютър на колата с цел предизвикване на катастрофа

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker