Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ленин почиства Земята от паразити
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Причини за успеха на Октомврийската Революция

Съвременната неолиберална пропаганда придава особенно значение на помоща от вън - от Германия, както и на вероятно измислената теория за финансирането ѝ от САЩ, като причина за победата на Октомврийската ревоюция.

Целта е да се внуши на населението, че без финансиране от вън, всяка революция е обречена на провал. Това е и в стила на Западната пропаганда, да убеждава всички критично настроени граждани, че няма смисъл да се излиза на улични протести, няма смисъл хората да си търсят правата, единствено има смисъл да работят и изкарват пари за при господарите си.

Според комунистическата теория, пролетарска революция е имала успех в Русия, поради характерния за Русия голям контраст между богати и бедни. Но комунистите не отчитат факторите морал, религия, ценностна система и национално самосъзнание. Защото при подмяна на ценностите и затриване на национално самосъзнание, хората не си мислят за революции, както свинете не си мислят да захвърлят помията, която им носят безплатно на крака в кочината, че да бягат в гората за жълъди.

Copyright:www.aliceswonderland.eu
Още по темата:

Октомврийска Революция

Влияние на Октомврийската Революция

Причини за успеха на Октомврийската Революция

Празнуване на Октомврийската Революция

Революции

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker