Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
съблазняване
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Подход при прелъстяване

Само приятна външност, добри обноски и висок интелект, не са достатъчни качества за един мъж да впечатли жените. Необходимо е мъжа да се информира относно мечтите на една жена и да я убеди, че може да ѝ бъде от полза за постигането им.

Това ще рече, че ако жената мечтае да стане актриса, мъжа трябва да се представи за успешен филмов продуцент, ако жената мечтае да стане фото-модел, мъжа трябва да се представи за успешен фешън-фотограф, ако жената мечтае да стане "Мис", мъжа трябва да я убеди, че участва в журито за избор на Мис. В практиката мечтите са най-често цели, които е възможно да бъдат постигнати, ако жената познава конкретни хора.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Болшинството от хората по света са прости, примитивни и лишени от мечти. За българите на прехода това означава, че болшинството от хората слушат чалга, вълнуват се от западни марки леки коли и темите на разговори между тях са махленски клюки и битовизми.

За да има един мъж успех в любовта, трябва да има подход към жените. Подходът трябва да е индивидуален спрямо нивото на конкретната жена.

Към простите жени подходът е да говори на техния език: Да обсъжда каква марка кола кара, да разказва каква марка кола кара секретутката му, каква марка кола е карала бившата му секретутка.

Не говори ли мъжът изобщо за колата си, започва да буди съмнение у простите жени. Че може би въобще няма кола и за примитивната жена няма смисъл да си губи времето с него.

Важно е кавалерът да разказва в кое заведение е ходил на скоро, колко много пари е похарчил, и как това за него било евтино. Да говори упростено, да избягва метафора , преносен смисъл и чуждици, защото речника на чалгарката се състои от няколко десетки думи и ако не може да разбере ухажора, ще се усъмни, че той иска да я излъже.
loading...
В компанията на прости жени, играчът трябва да демонстрира, че е простак, защото простачките не харесват интелектуалци. За простачките, интелектуалците са мухльовци, а простаците - баровци.

Повечето прости хора са "жаби, които си знаят гьола". Само една незначителна част от простите хора имат комплекс за малоценност от това, че са некултурни и се стремят да общуват с по-интелигентни от тях. Те именно са лесно достъпни за свалячи-интелектуалци.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker