Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Добри момчета или лоши момчета
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Мъжки стереотипи

Докато за жената успехът ѝ сред мъжете, до голяма степен зависи от външността и възрастта ѝ, както и от способностите ѝ да се преструва на влюбена, то успехът на мъжа в любовта зависи от социалния му статус, характерния за съответната обществено-икономическа формация   морал и не на последно място успеха на мъжа зависи от креативността му да подлъже жената, тя да се надява и да не опитва търговия на дребно.

Както капитализма не би могъл да просъществува без пропаганда, така и повечето мъже не биха могли да намерят сексуална партньорка, която да забременее от тях, без да я излъжат. Респективно повечето жени не биха могли да намерят мъж, който да им предложи брак, без да го излъжат.

По това се и различават мъжете-играчи - "bad boy" (от английски - "лошо момче"), от мъжете-будали - "nice guy" (от английски - "добро момче"). На руски език се наричат "ботаник" - добро момче, и "подонок" - лошо момче.

Мъжете-играчи - "bad boy" флиртуват със жена само в случай че има удобна ситуация да излъжат жената. Мъжете-будали - "nice guy" опитват винаги, когато харесат някоя жена и опита им в повечето случаи завършва с плащане на сметката на жената.

Друга характерна черта на стереотипа мъже "bad boy", е че практикуват "секс без обвързване", в противоположност на стереотипа мъже "nice guy" - мъже които предлагат сериозна връзка.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Понякога "nice guy" биха могли да постигнат жената на мечтите си, но на нереално висока цена. Обикновено това се случва в момент, когато жената е току-що изоставена от мъжа на мечтите си и решава да се омъжи за самодоказване и успокоение. Често жената след сватбата продължава да се среща с голямата си любов или си намира някой нов любимец на жените, от когото и забременява.
loading...
А съпругът ѝ или не подозира или се съмнява, но не посмява да предложи ДНК-тест за бащинство, защото е "nice guy", т.е. добро момче. А добрите момчета плащат чужди сметки без да се оплакват, понякога цял живот.

Същото важи и за жените: Опитните жени правят секс, само когато имат възможност да излъжат един мъж. Наивните жени правят секс, когато харесат даден мъж и в повечето случаи връзката завършва с поредното разочарование - секс за една нощ.

Филмът "Баща в излишък" тематизира конкурентна борба между "nice guy" и "bad boy".


Още по темата:

Идеалните мъжки пропорции


www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker