Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
съблазняване
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Социален статус и полови отношения

Исторически пример за влиянието на социалния статус в половите отношения, е периода между 1990 г. и 2000 г. Българските граждани вече са получили задгранични паспорти, но Запада им налага визов режим да пътуват, тъй като все още не са приватизирали и разпродали на западни корпорации , всичките си национални блага.

В този период български мъже, имащи статут на имигранти в САЩ и Западна Европа, се ползват със завиден успех в любовта с българки, мечтаещи за изгоден брак на Запад.

Обикновено след няколко неуспешни опита да прикоткат някой кореняк западняк, българките се примиряват и с българин, който се е с сдобил с гражданство на Запад. След отмяна на Шенгенските визи за българите през 2000 г., успехът на български мъже, живеещи на Запад с български жени, мечтаещи да се преселят на Запад, стремително пада. И за тези мъже единствена алтернатива за успех в любовта, остават жени от други държави, за които сдобиване със Шенгенски визи все още е Американска мечта.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Възможността за осъществяване на неангажиращ секс е пропорционална на морала на едно общество. Колкото едно общество е по-покварено, толкова по-трудно е за един мъж да намира жени, които да се решат на секс без материална изгода. Респективно - толкова по-лесно е в едно деморализирано общество да се намерят жени, които са готови на секс срещу заплащане.

Не на последно място играчът е успешен със жените, защото постоянно поддържа тонуса си с нови и нови запознанства. Жените чувстват, че във всеки един момент могат да бъдат сменени с друга и се натягат да задържат мъжа. Почувства ли една жена, че е единствена за мъжа, той вече е загубил. В по-редки случаи това важи и за мъжете, в случай че почувстват, че са единствени за една жена. Партньорът, който е "вързан в кърпа", става досаден и се възприема като отчаян.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker