Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Запознанства на плажа

Добре познати от времето на сексуалната революция - запознанства на плажа, в условията на демокрация са анахронизъм. Мъжете на плажа са само по бански и слънчеви очила, т.е. без вторични полови белези и обикновено жената за да вземе решение "да бъде или да не бъде", пита мъжа с какво превозно средство е дошъл до плажа.

Освен това в епохата на сексуалната революция контраста между бедни и богати е бил не до толкова ярък и за повечето жени е било трудно да намерят спонсор за съвместна почивка. На днешно време самотни жени на плажа практически няма, защото няма смисъл сами да си плащат сметките, след като винаги се намира някой, който да им ги плати.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Случайните запознанства на плажа са били актуални не само в комунистическите страни. В Западна Европа също до началото на 1990-те, запознанства на плажа са принадлежали към мейнстрийм.
loading...
След края на Студената война се увеличава пропастта между бедни и богати в световен мащаб, с което се увеличава и риска за жената да попадне на беден мъж, при случайно запознаство.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker