Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Места за запознанства
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

За жената е по-трудно да намери един мъж,
от колкото много.


Места за запознанства

За търговеца най-важното е мястото му на пазара, за жената - местата за запознанства с богати мъже. Най-голямо разнообразие за запознанства със широко скроени мъже предлагат луксозни хотели, луксозни заведения, луксозни курорти и места за отдих и развлечения. Скъпо околосветско пътешествие с кораб също дава перспектива за подобряване социалния статус на жената, чрез хипергамен брак.
loading...
Луксозните и скъпи места пресяват мъжете по финансови показатели, но и изискват определена инвестиция от страна на жената. В повечето случаи тази инвестиция се рентиира, като се има предвид финансовото ниво на мъжете, посещаващи тези места.

По традиция при Западните демокрации в луксозните заведения освен че се планира кои ще са гостите на заведението, планира се и кои места ще заемат и кой - кого "случайно" ще забърше. Но и в по-обикновените заведения, срещу допълнително заплащане, салонните управители и сервитьорите разпределят местата рентабилно.

При демокрацията времето на жените е ценно и е нецелесъобразно да се разчита на случайността при запознанства. Жените не обичат случайните запознанства, защото не искат да си губят времето с бедни мъже.

На Запад е популярно (омъжени) жени да се записват на някакъв курс, за да преживеят взаимна любов. Особено интересни за жените са курсове за управление на кораб, който се посещава от мъже със собствена яхта.

Най-простият и неизискващ инвестиции способ, особено популярен в България през прехода, е жената да се прави че чака някого, в близост до лъскави, скъпи коли.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Екстремна форма на място за запознанства със сериозни намерения, представляват онкологични болници, в които хитрушите дебнат перспективни жертви, за сключване на брак за наследство.

Казват, че жените имали природна даденост, да надушват мъже, на които господстващите възлагат големи надежди. Вдовицата на Тамерлан Царнаев - единият от Бостънските терористи - Katherine Russell, е млада и външно изглежда добре.


Още по темата:

Запознанства в интернет

Запознанства чрез обява във вестник или брачна агенция

Запознанства в превозно средство

Спорт и запознанства

Запознанства на плажа

Конкурси за красота

Запознанства на улични протести и демонстрации

Запознанства на работното място

Методика на запознанства

Кой трябва да плаща сметката?

Първа среща

Запознанства с женени/омъжени

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker