Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Проституция при социализма
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Комунизмът е смъртният враг на социалното
неравенство и паразитизма, с което комунизмът
е и смъртният враг на проституцията.

Проституция по времето на социализма

Много модерни, еманципирани жени, в условията на демокрация, разбират под понятието секс - секс за пари. От там произлиза "мъдростта": при соца секса е бил забранен.

При социализма е забранена проституцията. За наемане стая в хотел или вана в градска баня от мъж и жена, по време на комунизма се изискваше партньорите да имат сключен брак. Но в случай че хотелската стая се наема само от единия, не беше проблем да му идват гости през нощта, стига да не се наема стаята за проституция.

Съвместно съжителство на мъж и жена без брак, при социализма също беше законно, в случай че имат адресна регистрация - така наречения "милиционерски брак". Извънбрачно съжителство на женен мъж, респективно омъжена жена, със сексуален партньор извън семейството, при социализма също беше напълно законно и морално.

Три десетилетия след края на комунизма, платени соросоиди от колцентровете започнаха да пишат по форуми и социални мрежи, че по време на соца милиционери били спирали хората по улицата, за да им проверяват паспортите дали имат печат на последната страница, че работят.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Вероятно голяма част от трубадурите на "Новия Световен Ред" са жени, които през социализма са изкарвали с проституция и са били известни на полицията и съответно проверявани. Обикновените хора по време на соца не са били спирани на улицата, за да им проверяват паспортите.

Докато фашизма не забранява проституцията и не се бори срещу нея, комунистическите ръководители създават така наречения социалистически морал, който изхожда от презумпцията за равенство между хората. От това следва, че всички жени имат право на семейство и е недопустимо една част от жените да служат само за развлечение.

По времето на болшевишката революция за първи път в света, сексуалната революция става предмет на държавна политика. Според ленинизма, жените получават сексуална свобода и равни права с мъжете. Сексуалната революция оказва влияние и на нудистите. В началото на 1930-те години в Германия съществуват около 100.000 организирани нудисти. Две трети от членовете им принадлежат към леви социалистическо-пролетарски групировки.

С идването на власт на Национал-социалистите през 1933, нудизмът се забранява. С идването на власт на демократите през 1990 година в България, нудизмът официално не се забранява, защото и без това е вече отживелица от времето на социализма.

Необходимо условие за процъвтяване на проституцията е ярко изразено социално неравенство. При социализма отделните прослойки не са силно диференцирани на безперспективни и лентяи, както при капитализма. Въпреки неблагоприятните условия при социализма за упражняване на проституция и в онази епоха е имало мързеливи, алчни и развратни жени. През комунизма съществували "легални" проститутки - служителки на Държавна Сигурност, които преспивали с чуждестранни дипломати и предприемачи. И докато кавалерите се подмивали в банята, шантонерките преснимали документи от куфарите им.

През времето на социализма съществуваше практика служителите от тайните служби, да сменят често местоработата си, при което вакуума от проститутки да се попълва от "самодейки", които обикалят нощните заведения под ръка със сутеньорите си, да търсят чужденци.

По онова време клиенти на проститутките са почти изцяло чужденци. Защото при социализма мъжете от всички слоеве на обществото могат да имат безплатно моногамна сексуална връзка и семейство.

При социализма, за разлика от капитализма, поради липса на безработица, е много по-лесно човек да изкарва прехраната си с честен труд, от колкото със спекулации, мошеничество и проституция.

Докато при капитализма проститутките са най-богатите жени, то при социализма проституцията не може да подсигури препитание и е по-скоро източник на странични доходи.

Но дори и при тези силно неблагоприятни условия за проституция, по време на социализма имаше проститутки, в това число и малолетни, които оказваха сексуслуги на старци за 10-20 лева, както и пенсионерки, които предлагаха орален секс на шофьори, срещу 20 стотинки.


Преследване на проституцията при социализма

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker