Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кои мъже плащат сметките не жените?

Мъже, които са харесвани и търсени от жените, не уговарят срещи с непознати жени в заведения и не ги развеждат с коли, да се били разведрили. Такива мъже през социализма се наричали "разводачи" - които развеждат жените, в противоположност на "играчи", които само правят секс със жените.

Успешният мъж кани жените в кабинета (офиса) си или в хотел. Най-успешните мъже канят жените в градската канализация, в парка или в обществена тоалетна. Успешният мъж не ходи на кастинг, жените ходят при него на кастинг.

Както умната жена не си показва при първа среща половите органи, така и умният мъж не си показва при първа среща личния автомобил и не си вади портфейла да плаща женски сметки.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Глупакът отива на първа среща с личния си автомобил, за да може дамата да прецени дали е богат, кани жената при първа среща в заведение, плаща сметката ѝ, след което учтиво и дава пари за такси, респективно я вози до в къщи (или до следващия кавалер). Защото смята, че нямало да стане от първия път.

Понякога мъжете са толкова глупави, че водят жената на първа среща в дискотека/нощен клуб, където освен че ѝ плащат сметката, дамата се запознава и с други мъже.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker