Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Проституцията от еволюционна гледна точка
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Кои са по успешни: Жените или мъжете?
Човек е в състояние да живее и без да консумира месо.
Смисълът от храненето с месо е, човешкия организъм да
не се товари сам да синтезира необходимите му белтъчини,
а да ги взима наготово от други организми.
Жената е в състояние сама да се издържа, като работи и
произвежда блага. Смисълът за жената да проституира е,
да не се товари сама да произвежда блага, а да ги взима
наготово от мъжете.Проституцията от еволюционна гледна точка

В тесния смисъл на понятието, проституция е способ за сдобиване с пари, без работа и без талант. От еволюционна гледна точка паразит е организмът, който е по-приспособен към условията, т.е. по-успешен, докато гостоприемник е неудачника.
В човешкото общество жените продаващи секс са по-приспособени, а мъжете работещи от сутрин до вечер, за да ги издържат, са техните гостоприемници. Това ще рече, че в процеса на еволюция на организмите на Земята, жените са по-усъвършенствани от мъжете.

Според статистики на ООН, жените на възраст от 20 до 70 години, имат два пъти по-ниска смъртност от мъжете. Мъжете се самоубиват 6 пъти по-често от жените. Жените са и по-малко засегнати от безработица. За жените това да си намерят работа или компания е толкова просто, колкото и да излъжат. Жените се пенсионират по-рано и живеят средно 8 год. по-дълго от мъжете. Защото работата скъсява живота на хората, както паразитите скъсяват живота на гостоприемниците си.

И след като тази възможност да не работят, е предоставена само на жените, значи в процеса на еволюция на организмите на Земята, жените са по-успешни от мъжете.

Die Frauen können wählen, und das ist es,
was sie den Männern so unendlich überlegen
macht: Jede von ihnen hat die Wahl zwischen der Lebensform
eines Mannes und der eines dummen,
parasitären
Luxusgeschöpfes - und so gut wie jede wählt für
sich die zweite Möglichkeit. Der Mann hat diese Wahl nicht."

Esther Vilar

"Жените могат да избират и това е нещото, което им дава
безкрайно предимство пред мъжете: Всяка жена може да избира
между формата на живот на мъжете или тази на тъпо,
паразитиращо луксозно създание - и почти всички избират
втория вариант. Мъжете нямат такъв избор."

Естер Вилар - германо-аржентинска писателка.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Съществуват феминистки движения, които се стремят да представят жената като жертва на дискриминация, вследствие неравенство между половете и неравностойно заплащане на работното място. За да придадат достоверност на твърденията си, феминистките се аргументират със статистики на авторитетни организации като ООН, ЕК, ЕП и пр.

Недостатък на всички тези статистики, е че се базират на официалните заплати, които получават жените (голяма част от които работят на частично работно време). Но в статистиките не се включват доходите, които жените имат от различни интимни връзки, като например с началниците си на роботното място. Тези "странични доходи" и бонуси от шефа, не се облагат с данък и не фигурират в никакви статистики. Тези статистики не включват и факта, че мъжете често работят извънредно, под натиск на съпругите си.

От времето на социализма, съществува мнението, че при обявяване на работно място, били предпочитали да назначат мъж, защото жената излизала в отпуск по майчинство. В съвременното неолиберално общество, по официални статистики, мъжете са засегнати значително по-често от безработица, от колкото жените.
loading...
При повечето професии, няма значение кой ще извършва възложената работа. Значение има дали служителя ще може да извършва и друга, неопомената в трудовия договор, работа. И тази "друга работа" се извършва по правило от жени с приятна външност, на възраст под 40 години, тъй като повечето работодатели са мъже.

За неконкурентноспособност на жената може да се говори само, ако се сравняват двама кандидати за едно работно място - мъж и жена, при положение че и двамата са на възраст над 40 години и че работодателя предпочете да назначи мъжа, при еднакви професионални качества. А жените над 40 год. по правило не излизат по майчинство.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker