Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Успехът на българките на европейския пазар

Екип на немската телевизия заснима български проститутки в Хановер. На повечето, репортерите във филма не показват лицето. Някои изглеждат на възраст под 30 г. и доста добре говорят немски език, за да се приеме че са неграмотни.

По думите на съдържателки на немски бордеи, българките предлагат орален секс на дъмпинг цена от 20 евро, а клиентите им са предимно немци, не чужденци. Публичните домове имат работно време от 20 часа до 6 часа сутринта. Срещу 100 евро клиентът може да има всички дами за цялата нощ - така наречения flat rate (неограничено ползване).

Немските сутеньори си набавят 15-16 годишни българки за работа в Германия на цена под 1000 евро. Много от българките работят в кемпери. Според изявления на самите тях, се предлагат на мъжете за цена от 20 до 50 евро и твърдят, че нямали сводници, с които да споделят печалбите и че никой не ги биел и не ги заставял насила да проституират.

Изхождайки от това, което може да се види за този бранш от порно-филмите, повечето от дамите са перманетно със синини по колената и подбедриците. Някои имат белези от изгаряния по тялото си, вероятно от загасени в тях цигари.

Тъй като жените са заинтересовани от конфиденциалност, при упражняване на проституция, писмени договори и споразумения относно дела от печалбата, не принадлежат към мейнстрийм в този бранш. Страхът от опозоряване мотивира жените да търсят работа като проститутки извън населеното място, в което живеят, често и в друга държава, в която не познават законите и не знаят местния език.

При липса на трудов договор всеки опит за укриване на доходите, се наказва не от данъчните инспектори на държавата, а от сводника на проститутката. От там идват и синините по колената ѝ. Както при всяка друга почтенна работа, липсата на писмен договор носи риск, на наемоработника въобще да не му бъде заплатен труда.

Според немската полиция, цитирана в документалния филм, наемът за един такъв кемпер за проституция, варира между 80 и 130 евро на ден. Това ще рече, че първите пет клиента за деня, дамите от България обслужват само за да си платят наема.

Според интернационални статистики, проститутките по целия свят получават по 10%-15% от цената, която клиента заплати. В редки случаи доходите им могат да достигнат до 25% от оборота. Това ще рече, че българките са готови да си събуят гащите със западняци срещу 10 лева.


Още по темата:

Успехът на българките на европейския пазар - видео
loading...
Колко струват българките на Запад

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker