Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Запознанства с богати мъже
Нацистки войник на мотоциклет се запознава с българска девойка по налъми на магаре - 1941/1942 год.
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Методика на запознанство

При всяко ново запознанство, за меркантилната жена единствения риск е да попадне на беден мъж - "кредитен риск". Според нейната ценностна система, не е унизително да прави оргии с извратени богаташи, та дори и не винаги да има някаква изгода, унизително е да си изгуби времето с влюбени романтици.
loading...
Затова най-ефикасно е да се запознава на партита, организирани от състоятелни господа. По правило богатите не дружат с бедните, така че познатите на нейните познати, също би трябвало да са богати. На същия принцип жените ползват за нови запознанства Фейсбук, в който "забърсват" приятели на техните проверени финансово приятели.

Класическо място за нови запознанства, естествено са купоните. На купоните обикновено се предлага нещо за пиене, понякога и за хапване, има места за сядане, но хората стоят прави, защото жените така са по-мобилни и за кратко време искат да се запознаят със всички присъстващи мъже.

В случай че на тези Party (в нощен клуб) се танцува, дамата танцувайки обхожда цялото заведение и поглежда предизвикателно към всички присъстващи мъже.

В класическото парти, дамите с чаша в ръка обхождат кавалерите, като ги заговарят с въпроса "Ти с какво се занимаваш?". В САЩ дамите питат "What do you do for a living?" В Германия - "Was machst du?" В Русия - "Чем ты зарабатываешь на жизнь?", а българките са още по-директни:
"К'во бачкаш, к'ва кола караш, сам ли живееш?".
Ако някога българките са питали: "Какво си завършил?", то това е било в далечното минало, от времето на комунизма.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В някои случаи, въпросът "какво работиш?" и "сам ли живееш?", аналогично на въпроса "от къде си?" е израз на недоверие. Жената изразява пренебрежение към мъже, за които тя вероятно не е по джоба им.

Нацисти в окупирана Франция
Нацистки войници се запознават в окупирана Франция

Недостатък на този метод за запознанства, е че богатите мъже не са наивни и я канят на купон най-често хора, които получават материална облага от това, т.е. сводници. Освен това, тези с които се запознава, вече са информирани тя каква е. Тази ситуация поставя за жената известни ограничения, както по отношение на изгодата от потенциалните кавалери, така и по отношение на опцията новия ѝ познат да ѝ предложи брак.

Когато мъжът е информиран относно морала на една жена, той не е щедър.

Този недостатък на запознанства в утвърдени среди, меркантилната жена се стреми да заобиколи, като се запознава и случайно, с нищо не подозиращи мъже. Понякога тези мъже са дотолкова наивни, че я въвеждат в своята среда, при което дамата се уговаря с техните приятели, колеги или началници.

Всички жени си мечтаят да се омъжат за богат мъж. В много литературни и филмови произведения, тази мечта се превръща в реалност. Но не само в произведения на изкуството, а и в "исторически документи" се намират трогателни "доказателства" за влюбени богати мъже.

Вестник "24 Часа", както и други светила на жълтата преса, публикуват "исторически факти" относно някаква си българка ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА - БАРОНЕСА РОТШИЛД. За фамилията Ротшилд се знае, че се е сдобила преди 200 години с тотален контрол върху британската, а с това и световната икономика, чрез спекулации и разпространяване на дезинформация относно военните действия на Наполеон Бонапарт. Ротшилд са известни с ендогамни бракове между първи братовчеди и племенници, с цел капиталите да не излизат извън семейството. Но щом като "24 Часа" казват, че един от Ротшилдовци се бил оженил за българка, значи трябва да им се вярва.

За разлика от изкуството и (пропагандната) публицистика, в реалния живот най-често богатите мъже се женят за жени, с които ги запознават родителите им. За богатите хора още преди да се родят, се знае къде ще учат, какво ще работят и за кого ще се оженят. Бедните хора учат онова, за което са способни, работят онова, за което на дадения момент има търсене на пазара и се женят за този, който живота им предложи.

Случайните запознанства служат на богатите мъже единствено за отмора - основна тема и във филма на Серджо Кастелито "Не мърдай" от 2004 год. - оригинално название "Don`t Move". За бедните случайните запознанства са често единствената алтернатива за контакт с противоположния пол, както и обявите за работа - единствената алтернатива за трудоустройство.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker