Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Подготовка при сексуално общуване
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Флирт или фаза на опознаване

Когато мъж и жена се запознават с потенциална възможност за интимни отношения, те преминават по-дълъг или по-кратък период на опознаване - така наречения флирт. При животните флиртът се нарича Courtship display.

Флиртът обхваща информиране относно външността, хигиената, културните интереси, възпитание, вкусове, ценностна система и характерови особености на потенциалния сексуален партньор.

За меркантилната жена, флирт е информиране относно финансовото състояние на кавалера. Когато користната жена се запознава, тя се интересува от две неща: Доколко мъжът е платежоспособен и дали тя му харесва. От това колко я харесва, зависи доколко ще е щедър към нея. Съотношението между платежоспособността на мъжа и готовността му да похарчи за нея пари, меркантилната жена нарича характер на мъжа. В стоковото производство се нарича съотношение между цена и качество.
Култ към леката кола
Естествено мъж с доходи, достатъчни само за собствената му издръжка, практически не може да бъде щедър към една жена, независимо колко е влюбен в нея. Както роб, който произвежда блага, достатъчни само за лична консумация, не носи печалба на гоподаря си, а само главоболия.

Убеди ли се дамата, че кавалерът не е толкова богат, колкото предишните ѝ мъже, тя решава че не ѝ подхожда по характер. В този случай алтернативите са две:
А. Дамата не се среща повече с кавалера.
Б. Когато кавалера се обади по телефона и предложи среща, дамата преди да отговори дали е свободна и дали желае да се срещне с него, го пита той какво има в предвид. От това какво той ще предложи, зависи решението на дамата да се срещне с кавалера или не.

В тази ситуация интересни предложения са покана за парти, (нелегални) гонки с коли и всички възможни събития, на които присъстват заможни господа, с които дамата с удоволствие би се запознала. Скучни предложения за дамите са посещение на театър, концерт, балет, защото не предоставят възможност за нови запознанства.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Информация относно финансовото положение на събеседника си, меркантилната жена се опитва да получи, чрез целенасочени въпроси към него. В по-развитите страни, дамите питат къде е жилището на мъжа и защо именно такава локация е избрал за своето жилище, с което целят да се информират дали мъжа живее в собствено жилище или е под наем, както и къде работи.
култ към статус символи
В по-примитивни общества дамите се интересуват от стойността на вещите на мъжа, колата му, часовника, обувките му. И за да вземат решение: да бъде или да не бъде, дамите сравняват например цената на обувките на кавалера, с цената на обувките на предишните кавалери.

Простите жени често не са информирани относно програмата на театрите, но са перфектно информирани за цените на всевъзможни мъжки аксесоари, облекло и обувки, които в момента се предлагат на пазара. Простата жена прекарва повече време да обикаля магазините за мъжки стоки, за да се информира за цените, от колкото магазините със женски артикули.

Най-отблъскващо за българките е наличието на плетени обувки у кавалера. Защото плетените обувки са българско производство и защото са евтини.

В по-изостанали общества, ръководещо при определяне цената на технически уреди, като например фотоапарат или видокамера, е големината им. Колкото са по-големи, толкова по-насериозно се възприема притежателя им.

Интересите си дамата демонстрира, когато се е запознала с мъжа на улицата, в ресторант, в нощен клуб, в самолет - т.е. случайно. В случаите, когато са я запознали роднини, приятели или колеги, тогава дамата не задава въпроси, с които да се издаде какво я интересува, защото се е информирала още преди да я запознаят с кавалера.

Видът спорт, с който се занимава мъжа, местата в които провежда свободното си време, превозното средство с което се придвижва, външността на жените с които общува. Всичи те са съдбоносно важни в процеса на опознаване.

В зависимост от интелектуалното ѝ ниво, дамата пита директно колко струват вещите му или повежда разговора в такава насока, че той сам да заговори за това. Например ако иска да разбере колко струват слънчевите му очила, говори че си търси да си купи и се колебае в избора.
Култ към леката кола
Наличието у мъжа на вещи, никому не нужни, дамата възприема като мъжки вторични полови белези. След като той може да си ги позволи, значи има пари в излишък.

От всички мъжки аксесоари - статус символи, най-важният мъжки аксесоар е красива жена до него. Има ли мъжът до себе си красива жена, вече е любимец на всички жени. Това го знаят и мъжете и често ползват услугите на скъпоплатени компаньонки, които служат като мюрета.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker