Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Лъвът и магарето
Лъвът и магарето
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Какви мъже харесват жените

"В момента, в който една жена направи от един
мъж магаре, започва да му говори, че той е лъв."

Оноре дьо Балзак

loading...
При порядъчната жена, представата за идеалния съпруг, съвпада с представата за идеалния любовник. За меркантилната жена, идеалният съпруг е този, когото тя може максимално да експлоатира. Този, на когото тя ще може да му стопи лагерите от работа. Мъж, който няма голям опит със жените, труди се от сутрин до вечер, работи извънредно и никога не се оплаква от болка или умора.

Идеалният вол е онзи, който не скимти, когато са му износени подковите, не се разсейва от кравите, защото е скопен, тегли ралото неуморно от сутрин до вечер и е щастлив, когато му донесат сено.

Разбира се в случая не става въпрос за идеален мъж в смисъл мъж-мечта, а за реално постижим мъж, подходящ за целта. Защото ако се приеме, че идеалният мъж е най-богатият мъж, то богатите по правило не работят, те са лентяи, водят паразитно съществувание, имат опит със жените и са добре информирани за техните трикове. А на краставичар не можеш да продадеш краставици.

Характерно клише от шпионски- и полицейски- филми, е главния герой да е щастливо женен, но често в най-интимните моменти да му звънят по телефона от работата, при което се налага да остави за момент съпругата си. Влюбената до уши съпруга се разстройва, започва да плаче и да настоява съпруга ѝ да напусне високо платената работа, за да прекарва повече време с нея.

В реалния живот е точно обратното: Жените, които се омъжват за разузнавачи, военни, моряци, целят да имат свобода и личен живот извън семейството. И "влюбената" съпруга е щастлива, когато мъжът ѝ е далеч и не ѝ се налага да се съобразява с прищевките му.

Идеалният мъж и няма опит с интернет, а и от работа не му остава време да рови по сайтове за запознанства, обяви за масажи и порно-сайтове, от които може случайно да се информира относно морала на възлюбената си.

Според най-новите проучвания 36% от младите американки и 31% от младите американци, вече са разпространявали чрез интернет собствени голи снимки или видео - така наречения секстинг. В случай че бъдат разпознати от техни приятели и колеги, съществува опасност от мобинг.


Още по темата:

Успешните българки на прехода

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker