Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Феминистки акции
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Феминистки акции

Методите и похватите, които феминистките използват, за налагане на интересите си, са идентични с методите на пропагандата. Също пропагандата в капиталистическото общество често се маскира под феминизъм и защита правата на жените.

Феминизмът е и един от методите на неоколониализма и цели подклаждане на омраза и конфликти между мъже и жени.

Феминистки организации спонсорират статии в пресата, които оплакват трагичната съдба на жените-майки, на които им се налагало да работят, освен че отглеждали и възпитавали децата си. Жените, които работят за да се прехранват, феминистките интерпретират като жертви на патриархалното общество .

Някои статии целят директно насаждане на омраза между половете. Например псевдо-научни статии, според които по време на секс, мъжа бил изсмуквал нужни за организма му вещества от матката на жената.

Феминистките движения финансират акции в медиите, финансират клакьори по форумите в интернет, създават фалшиви мъжки профили, които симулират womanizer - мъже, които не могат да се отърват от наплив на жени. Целта на феминистките е мъжете да бъдат дезинформирани относно приоритетите на жените, както и мъжете да завиждат и да си създават комплекси за малоценност, че те самите не са от любимците на жените. Един от най-често използваните прийоми на пропагандата е да провокира завист у потребителите.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В този стил медиите и развлекателната индустрия, финансирани от феминистки организации публикуват статии и създават произведения на изкуството, в които тематизират секса за една нощ, като развлечение за еманципирани и финансово независими жени, с красиви и надарени мъже.

В действителност, в повечето случаи жените решават да имат секс със конкретен мъж   на рационално, а не на емоционално ниво и не с красиви и надарени мъже.

В случай че някой опитен ползвател на форума ги разкрие, моментално модератора на форума му блокира IP-адреса (на интернет-жаргон поставя му "бан").

Активността на феминистки в интернет не се ограничава само по форумите. В Уикипедия феминистки коригират дефиниции относно проституция, с цел да представят проститутките като рядко изключение от утвърдения морал, а клиенти на проститутките, да се представят като възрастни и външно непривлекателни.

Статии третиращи двойните стандарти между жени и мъже, поучават, че било по-приемливо жените да имат приятели от противоположния пол. Но ако ставало въпрос за мъжете, винаги се имало "едно наум".

А идеята омъжената жена да си има приятели-мъже, вместо приятелки, феминистките аргументират с лошата природа на жените. Били завистливи и щели да създават интриги с цел разпадане на връзката.

Статии в медиите, третиращи външността на мъжете, плешивостта, прекомерното окосмяване по гърба на мъжете, затлъстяване, прекомерно изпотяване или недостатъчния размер на пениса, са също инспирирани и финансирани от феминистки, в частност и лобисти на клиники, специализирани в уголемяване на пениса, имплантиране на коса и пр. шарлатания.

Статии, които съветват потребителите, относно избора на партньор, натъртват на готовността на мъжа, да похарчи пари при среща със жената, като индикатор за бъдещо семейно щастие.

Първа среща, според феминистките, трябва да е резултат от продължително ухажване, след което най-после дамата се предава, кавалера да я заведе на вечеря. Воденето на ресторант и плащане на сметката на жената, според феминистките, трябва за мъжа да е празник.
loading...
Продължително и финансово натоварващо за мъжа ухажване, без гаранция за успех, се базира на мъжката глупост. Както заразяването с паразити при животни и хора, се базира на глупост и невежество.

При хората жената се облича секси, обува високи токове, примамва мъжете които с надеждата за секс я канят в ресторант и жената се храни за сметка на мъжете, точно както паразитите се хранят за сметка на гостоприемниците си.

И би трябвало, според феминистките, мъжа при първа среща да не се смущава, когато дамата го попита: "К'во бачкаш, к'ва кола караш, сам ли живееш?" Но той самият няма право да пита дамата с колко мъже е била и колко аборта е имала.

Първият полов контакт между двама партньори, феминистките интерпретират като изпит за мъжа, дали ще се представи добре. В действителност, след като жената се е съгласила да има секс, значи мъжа се е представил добре. От тук на сетне не мъжа, а жената трябва да се представи добре, за да получи мъжа ерекция и еякулация.

Често в българските СМИ, феминистките агитират и против образованите мъже, наричат ги егоцентрици, вероятно от чисто практична гледна точка: При капитализма интелекта и образованието не са предпоставка за забогатяване, особено в източно-европейските "партньори", у които Запада провежда дисгеника.

Статии относно женския оргазъм обикновено се допълват с коментарии във форумите, от които потребителите трябва да се поучат, че оргазма при жените зависел от подаръците, които мъжа ѝ правел и от дължината на пениса му.

Цели се отклоняване вниманието към несъществени неща, за да се прикрият истинските причини за явленията. Мъжете трябва да търсят причините за неуспех в любовта, в собствената си външност, недостатъчна щедрост и малкия си пенис, но не и във финансовото си състояние и конкуренция от по-богати мъже.

Дезинформирания човек се манипулира и експлоатира по-лесно. За да е щедър и всеотдаен един мъж, не трябва да се замисля, дали не го мамят и експлоатират.

В случай че мъже изказват критично мнение, по отношение на меркантилните жени, феминистките са в постоянна готовност да заклеймят мъжете като неудачници, които не са в състояние да впечатлят една жена и затова им се налага да си плащат на проститутки. Както средствата за масова информация са в постоянна готовност, всички критични мнения относно неолиберализма, да заклеймят като неудачници, които поради мързел и некадърност, не са успели да забогатеят.

Разкритията, след въвеждане на ДНК-тест за бащинство, че всяко четвърто дете при хората е кукувиче дете, феминистките активно оспорват. Феминистките се аргументират, че ДНК-тест за бащинство се бил провеждал само от мъже, които се били усъмнили, т.е. само онези, които имат основание да се усъмнят.

Обикновено хора с достатъчно житейски опит, които трудно могат да бъдат излъгани, се усъмняват в правителството си или в брачния си партньор. Глупаците вярват.

Когато отричането на гнездовия паразитизъм при хората, стане невъзможно, феминистките започват да поучават, че жените зачевали от млади и красиви мъже, не от по-грозни, по-възрастни и по-богати от съпрузите си.


Още по темата:

Голи феминистки в Париж

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker