Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Еманципация
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Феминизъм

Феминизъм (от френски féminismeе) е едновременно псевдо-социално и псевдо-ляво политическо движение за еманципация на жените, равноправие на жените, човешко достойнство и самоопределение на жените, както и за премахване на всякакви форми на сексизъм. В този идеализиран вид, феминизмът вероятно е имал практическо приложение единствено по време на социализма.

Според феминистката (анти)утопия, репресивната държава е винаги патриархално доминирана. Често в нея цари постоянна война между мъже и жени - главна тема и в някои "възпитателни", анимационни филми за деца, като например "Winx Club".

Фиминизмът насажда мизандрия и цели да редуцира населението на васалите, като провежда информационна стерилизация. От друга страна феминизмът, както и защита правата на жените, са усъвършенствани оръжия в конкурентната борба между мъжките индивиди, за притежанието на женския пол - основен компонент на половия отбор.

Феминизмът не цели да защити правата и достоинството на жените, а да отнеме правата и достоинството на мъжете от бедните държави. В едно йерархично общество има изключително богати и съвсем бедни и безперспективни мъже, които помежду си са в отношения на неравностойна конкуренция. Общественият морал, както и религиите защитават авторитета на бедните мъже. Феминизмът цели да осмее морала, да елиминира религията, да унижи бедните мъже, с което да улесни достъпа на богатите мъже до жените на бедните мъже.

Когато един тъп и нагъл коцкар иска да отнеме жената на някого, той започва да ѝ говори, че тя е подтисната от съпруга си, че заслужава повече. Същото правят и американците чрез феминизма и защита правата на жените.
loading...
В основата на феминизма стои една и съща американска доктрина, за манипулиране на сексуални и пр. малцинства, на които се внушава, че правата им са потъпкани и САЩ ще им помогнат да се защитят.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Феминизмът в Новия световен ред цели сексуална дезориентация, подриване на семейните ценности, подклаждане на антагонизъм между мъже и жени (от една нация) и генериране на конфликти между половете.

Когато двама се карат - американците печелят.


Още по темата:Феминистки филми:

Купонджийки / Spring Breakers

How to Be Single / Наръчник за необвързани

La Belle Saison

Обратно в играта/The Intern

"Knock Knock" (2015), режисьор Eli Roth

"Mad Max: Fury Road" (2015), режисьор George Miller

"The Other Woman" (2014), режисьор Nick Cassavetes

"Big Eyes" (2014), режисьор Tim Burton

Winx Club - анимационен сериал за деца, започнал през 2003 г., режисьор Iginio Straffi

"Män som hatar kvinnor / Милениум 1: Момичето с татуирания дракон" (2009), режисьор Niels Arden Oplev

"The Girl on the Train / Момичето от влака" (2016), режисьор Tate Taylor

Идеята на феминистките

Феминистки акции

Финансиране на феминизма

Права на жените

Gender

Информационна стерилизация

Разлика в способностите между мъжете и жените

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker