Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Клиентела на проститутките

На много езици съществуват жаргонни думи, за понятието клиент на проститутки: На немски се нарича Freier, на холандски Prostituant, на шведски Sexköpare. Реалната демокрация с произхождащото от нея оформяне на класа на безимуществени граждани - прекариат, все още е в ранен стадий в България. Поради това в българския език все още няма дума за понятието клиент на проститутка.
loading...
Клиенти на проститутки са мъже, които не са в състояние да предложат на жената (примамят с) някаква изгода или такива, които търсят сексуална връзка извън кръга жени, на които биха могли да предложат изгода.

Точна статистика относно клиентелата на проститутките, не съществува. Защото в сферата на сексуалните отношения, хората много лъжат. А от всички хора, най-много лъжат проститутките.

За да си придават важност, проститутките често разказват, че имали постоянни клиенти и че даже си избирали клиентите!

Масмедиите твърдят, че мъже от всички прослойки на обществото, се ползват от услугите на проститутки. И това вероятно е така, ако се повярва на проститутките. Но те не поясняват мотива на клиентите си:
Бедните мъже поради липса на партньорка, богатите поради патологична, а често и криминална извратеност.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


През 2007 година немските тайни служби разкриват таен публичен дом, в който работят деца отвлечени от Чехия. Клиенти - педофили са висши полицаи, съдии, политици. Съдът не иска да допусне обвинение и иска да унищожи доказателствата, като обвинява специалните служби в превишаване на правата им. Задачата на тайните служби е да контролира леви политически партии и терористи, а не да надзърта в личния живот на богатите.


Още по темата:

Успешните българки на прехода

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker