Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Изневяра

Мъжът изневерява за разнообразие.
Жената - за да се надсмее над мъжа.


Изневяра е понятие в етнологията и антропологията, което дефинира недопустима за обществото извънбрачна сексуална връзка. Докато в патриархалното общество изневярата от страна на жената се наказва сурово, то в матриархални общества не се обръща особено внимание на биологичното бащинство и изневярата не се възприема на сериозно.

Порядъчната жена решава да има сексуални отношения с определен мъж, въз основа на това доколко го харесва. На меркантилната жена и трябва повод. Повод може да бъде някаква материална изгода или отмъщение за неудовлетворена прищявка или обида от страна на съпруга, при което жена му го наказва, като му слага рога. При по-тежко "провинение", тя изневерява на мъжа си в тяхното брачно легло, понякога с негови приятели или роднини.

Най-тежкото наказание и едновременно кулминацията на стремежа ѝ да се самодокаже, е да забременее от друг мъж и да пробута чуждото дете на съпруга си. Това е нейният апогей. Тя е горда, че го е надхитрила и с иронична усмивка разказва на приятелки и приятели, колко съпругът ѝ е жертвоготовен за "своето" дете.

Често не става въпрос въобще за вина на съпруга. Жената се чувства физически и психически по-малоценна от мъжете и е щастлива, когато им се надсмива. Най-същественото преимущество на жените над мъжете е възможността по всяко време и практически с когото си пожелаят да имат секс. Та дори и да е само секс за една нощ.

loading...
Казват, че приликата между жените
и маймуните е, че не се пускат от единия
клон докато не са се хванали за следващия.


За разлика от маймуните, жените се държат
за няколко клона едновременно. И плачат,
когато изпуснат най-дебелия от тях.

И в двата пола се срещат хора, за които изневярата (смяната на партньора) е "адреналин". В случай че по-продължително време не са изневерявали на брачния си партньор, те се изнервят и започват да правят скандали в къщи.

Често феминистки убеждават околните, че жените изневерявали на съпрузите си с млади, добре изглеждащи мъже, от които и забременявали. Т.е. омъжили са се по сметка, но изневеряват по любов. Това е и мечтата на повечето мъже, да намерят жена, която да харесва у тях външността, интелекта, а не само материалната изгода.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В действителност алчната жена, която се е омъжила по сметка, изневерява пак по сметка. И изневярата си струва, ако сметката с любовника е по-голяма, отколкото сметката със съпруга. А колкото по-голяма е сметката, толкова по-стар и по-отвратителен трябва да е любовникът. Алчността, както и всички останали черти на характера, с напредване на възрастта се усилват.
Още по темата:

След приключване на любовта и снимките трябва да бъдат изтрити

Причини за изневяра

Честота на изневяра

Изневяра и религия

Как си изневеряват съпрузите
loading...
Изневяра по време на менструация

Раздяла

Форма на изневяра е шведска тройка

Кукувичи деца

Деца на любовта

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker