Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Психологически профил на изнасилвача

Един психично здрав, нормален мъж не е в състояние да получи ерекция, респективно загубва предсъществуваща ерекция, при вида на жена, която изпитва ужас от полово сношение с него. Също както нормалният мъж не е в състояние да получи ерекция от майка си, сестра си, дъщеря си или момичета/момчета в предпубертетна възраст.
Изнасилване - Тициано Вечели
loading...
Мотивът, който престъпниците имат, да изнасилват жени, все още не е изяснен. Вероятно изнасилването за тях не служи само за сексуално задоволяване, а за демонстриране на власт над жертвата. Изнасилвачът се изживява като господар над жертвата си. Аналогично на серийния убиец, който умъртвява непознати хора, за да почувства надмощие над тях.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Психопатите реагират на житейските си несполуки, като развиват комплекс за малоценност, който включва завист към по-способните от тях, злоба и омраза към човечеството или към единия пол, например мизогиния при изнасилвача.

Изнасилвачът няма завишена самооценка. Напротив, той знае, че стои по-долу от останалите мъже. Изнасилвачът завижда на играчите, които имат подхот към жените. И той иска да постигне техния успех, но не му се удава, поради ниския му интелект. Докато пикапера прилага интелектуалното си превъзходство над жените и ги надхитря, то изнасилвачът е некадърник и прилага единственото, с което всеки мъж превъзхожда всички жени - мускулна сила.

Вероятно към психологическия профил на изнасилвача, се добавя и екстремна форма на садизъм или даже некрофилия. Всеки ден някой, от различни точки на Земното кълбо, на различни езици, набира в интернет ключови думи: "снимки на обесени жени", "снимки екзекуция на жени".

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker