Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Предпазване от изнасилване

В човешкото общество не е възможно една жена гарантирано да се предпази от изнасилване. В случай, че не посещава мъжки квартири, а кани потенциалните си партньори при себе си в къщи, рискът от изнасилване е многократно по-малък. Но и срещи с мъже, с които жената вече има сериозна любовна връзка извън населени места, по вили и пр. носят риск, мъжа да е решил да покани свои приятели да вземат участие в Gangbang.

loading...
Обикновено това се случва под влияние на изключващи рационалното мислене външни фактори, като алкохол и наркотици. Силна полова възбуда при жената, водеща до еуфория също може частично или напълно да изключи рационалното мислене на жената и тя доброволно да се отдаде на оргии, за което после съжалява.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В тези случаи жената доброволно е консумирала алкохол и наркотици или доброволно се е поддала на моментно настроение, което от правна гледна точка не е изнасилване, макар и да има понякога последствия - психотравми.

Тъй като половите контакти по правило се осъществяват без свидетели, доказване на изнасилване е трудно, особено в случаите, когато жената се е срещала многократно с изнасилвача и е ходила на гости в дома му. Следи от физическо насилие може да има не само при изнасилване, а по време на любовната игра при жени мазохистки. Доказване на доброволен полов акт, при обвинение за изнасилване, също не е лесно, в случай че няма свидетели.

На днешно време всеки разполага със смартфон и не е проблем за една жена да заснема срещите си с мъже, с които не би желала да има полов контакт и се опасява, че биха могли да я насилят. Заснемането на хора без тяхно съгласие (със скрита камера) е противозаконно, но в случай на тежко престъпление, каквото е изнасилването, никой съд няма да откаже да приеме видеозаписи като доказателство. Същото се отнася и за мъжете, които се опасяват, че някоя жена би могла да реши да ги измуфти, като ги обвини в изнасилване.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker