Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Научно-фантастичен филм
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

"The Host"/"Скитница"

loading...
"The Host" / "Скитница" от 2013 год., режисьор - Andrew Niccol, е научно-фантастичен филм, алегория на американската външна политика на въдворяване на ред, с цел да освободят народите от диктатори, да повишат жизнения стандарт в целия свят и да направят всички народи по Земята щастливи.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В кратката интродукция на филма "Скитница", разказвач оповестява предисторията на действието: На Земята човечеството е станало по-добро, вече няма насилие, няма войни, няма престъпления, хората са станали вежливи, миролюбиви и си помагат един на друг.

В действителност планетата Земя е превзета от извънземни, наричани "душите", които избиват хората, за да използват телата им, като се преселят в тях. По този начин тези извънземни същества се преселват и на други планети, като твърдят че правят живота на тези планети по-добър.

Инплантиране на "душите" в телата на хората, е аналогия на експортирането на демокрация, практикувано в съвременното общество.


Филм/Видео/Аудио енциклопедия
Рецензии за филми

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker