Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
линчуване на жени
Линчуване на жени- колаборационисти след окупацията на Франция 1944
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Война и полов отбор
loading...
Реакциите на обществото спрямо жените, които се отдават сексуално на окупатори. Във Франция след края на Втората световна война, французойки, за любовните им връзки с нацистките окупатори, са били публично личунвани - остригвани, разсъбличани, намазвани с кал. Така наречената "Collaboration horizontale", "Collaboration féminine", "Collaboration sentimentale".

Повече от 20.000 французойки са били по този начин публично линчувани. Според Jean-Paul Picaper около 200.000 деца от нацисти - "enfants maudits" (="проклети деца"), са родили французойките по време на окупацията 1940-1944.

Колко "деца на прехода" са родили българките от западняци след 1990 год., българското общество ще научи, след края на прехода към демокрацията.

Ако окупацията на Франция беше продължила не четири а 24 години, "enfants maudits" нямаше да бъдат само 200.000. И населението на Франция вероятно щеше да намалее, а населението на Нацистка Германия щеше да се увеличи. Населението на България намаля при демокрацията за периода 1990-2012 с 23%, а населението на САЩ за същия период се увеличи с 25,6% (по данни на ЕВРОСТАТ).


www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker