Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Нацистки окупатор в Украйна
Втората световна война: Нацистки окупатор в Украйна се запасява с ядене
Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Война и полов отбор

Атавистичен белег при момичета в пубертета, както и при примитивни и интелектуално недоразвити жени, е да инсценират ситуации, при които двама или повече мъже да се конкурират или бият за това кой да притежава самката.

Но и при всички жени, в по-голяма или по-малка степен, съществува желание за секс на публично място (в парк, под моста, в градската канализация, на плажа). В сексуалната психология се нарича ексхибиционизъм. В действителност това е съзнателно или подсъзнателно желание, да се създаде ситуация на конкуренция за самеца. Мисълта за риска, случайно минаващи мъже да поискат да участват, е "адреналин" за жената. За мъжа е излишен стрес. Поради това, в повечето случаи, такива изяви са инспирирани от жените, а не от мъжете.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Този феномен е ярко изразен по време на война, който държавата агресор използва за пропагандни цели, като "доказателство", че населението на нападнатата държава посреща агресорите като освободители:


"L'occupation intime" / "Интимна окупация" 2011

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker