Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Честота и разпространение на сексуалните практики

Предполага се, че 30% от хетеросексуалните мъже практикуват анален секс редовно. За жените официални статистики не съществуват, тъй като жените имат навика да отричат, че са правили нещо, което не им изнася.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Вероятно повечето жени (инцидентно) практикуват анален секс, опитвали са двойно проникване, както и цялата гама от всевъзможни сексуални практики, но не с гаджето си или съпруга, а с мъже с по-висок социален статус, с които на жените им се удават само мимолетни полови контакти или One-Night-Stand. С особено богати и проминентни мъже, наример временно пребиваващи известни певци, артисти, политици, магнати, често единствена алтернатива за посредствената жена е да участва в оргия с тях.

Жените осъзнават, че при огромна разлика в социалния статус, за сериозна връзка и дума не може да става. На (под)съзнателно ниво жените обаче се надяват, при неангажиращото сексуално преживяване да забременеят и с това да да отскочат в йерархията на обществото.

Според статистики от различни държави, около 50% от хората практикуват орален секс като прелюдия към половия акт. Без орален секс те не са достатъчно възбудени. Според анкетите, за 30% от хората оралният секс е нещо особено пикантно, което практикуват "с мярка" - само от време на време. 20% от хората смятат оралния секс за неприемлив.

Порнофилмите пресъздават вкусовете на мъжете, с което интерпретират отношенията на жените с богатите мъже, чиито прищевки изпъляват. Това, което хората виждат всеки ден на улицата, което гледат по телевизията, са отношенията между жените и бедните мъже.

"Няма жена, която да отказва,
има мъже, които не знаят как
да си поискат."

- Българска поговорка
от времето на социализма.


Още по темата:

Сексуален опит

Кои жени не правят фелацио

Промискуитет

Първа среща

Полов отбор

Любов от пръв поглед

Сексизъм

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker