Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Човешка тъпота и глупост
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Човешка глупост

"Two things are infinite: the
universe and human stupidity;
and I’m not sure about
th’universe!"

Albert Einstein

"Две неща са безгранични:
Вселената и човешката глупост.
Но за Вселената не съм съвсем сигурен."

Алберт Айнщайн

Глупакът мисли, че не е важно на колко години е, а на колко се чувства. Умният знае, че не е важно на колко години е, а на колко обкръжаващите го възприемат.

***

Глупакът пазарува в магазини с карта за отстъпки. Умният знае, че никой не прави подаръци и такива "отстъпки" целят създаване на личностови профили и събиране на лични данни, с цел ако потрябва тази информация да се използува срещу самия него.

***

Глупакът иска да се изхитри и кълве на обяви за работа с необичайно високо заплащане и на обяви за отдаване под наем, с необичайно нисък наем и най-често попада на обява с импулсен телфон.

Според глупака в интернет има големи и малки портали и когато търси да купи кола на старо или да наеме жилище, той следи пазара в големите портали.

***

Глупакът смята другите за глупаци и се решава да играе на "Тука има - тука няма".

***

Глупакът си купува лъскав Apple iPhone и пр. американски компютри със скенер за пръстов отпечатък, хвали се, че нямал нищо за криене и се присмива на онези, които облепват уебкамерата на лаптопа си, защото още преди разкритията на Edward Snowden те знаят или поне се досещат, че всички технически открития са създадени на първо място да бъдат използвани срещу хората.

***

Глупакът коментира от кого децата му са наследили цвета на очите и от кого формата на носа. Умният мъж провежда на децата си ДНК-тест за бащинство и не си поставя за цел да следи съпругата си, дали му изневерява.

Глупавата и алчна жена се регистрира в уебсайтове за запознанства, често публикува чужди снимки в акаунта си и не разкрива скайпа и профила си във Facebook на всеки мераклия, че знае ли, може да се окаже някой беден чекиджия.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В същото време кифлата се е регистрирала във Фейсбук, включва се в групи под заглавие "... милиардери" и си мисли, че там са само подбрани господа, за които си струва да публикува детайлна информация относно дата на раждане, точния си адрес, телефонен номер, здравословно състояние, личния си живот, подкрепени от селфи. За глупавата жена Facebook, Skype, Viber дори и да служат на ЦРУ - това е САЩ, това са големи и лъскави коли, лукс и богати мъже. А от богаташи простакесата не се крие, пред тях тя се навежда ниско и се хваща за палците. Крие се от никому не нужни бедняци.
loading...
Преди да започне войната в Персийския залив през 1990, САЩ се допитват до Русия, при което средствата за масова информация интерпретират срещата на Saddam Hussein с руското ръководство, като поставяне на ултиматум и от страна на Русия - Саддам Хюсеин да изпълни изискванията на САЩ. Т.е. Русия официално е на едно мнение със САЩ. Глупаците възприемат случилото се, като четене на конско от страна на руснаците към Саддам Хюсеин.

За глупаците САЩ и Русия са добрите, Саддам Хюсеин е лошият, на когото американци и руснаци ще дърпат ушите.

***

Преди Русия да започне Руско-турската освободителна война (1877-1878), Русия поискала потвърждение от Бисмарк, както и от останалите велики сили - Австроунгария, Франция, Великобритания, че няма да се намесят във войната в защита на османите, както през Кримската Война (1853-1856). Съвременните трубадури на "Новия световен ред", интерпретират случилото се, като участие на Германия и Австроунгария в освобождението на България.

***

Умният мъж още при първа среща с жена, усеща по време на разговора доколко има шанс за секс със жената и в случай че шансовете са минимални, а срещата е в заведение, умният мъж казва на жената, че отива до тоалетната или някаква друга причина, поради която се налага за кратко време да излезе от заведението, след което повече не се връща и оставя дамата да плати цялата сметка. Глупакът се надява до последно и плаща сметката на дамата, защото е кавалер.


Още по темата:

Вариант на глупак е селският тарикат.

Лъжи или подигравки с българите

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker