Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
терористичния акт Париж-Charlie Hebdo
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Терористите от Париж - Charlie Hebdo

Според изказвания на френски експерти по сигурността, терористите от Париж - Шарли Ебдо действали хладнокръвно и професионално. Но за беда, отишли на събитието с паспортите си, и в колата с която бягали, единият от тях си забравил паспорта и по това ги идентифицирали. Точно както на 11.09.2001 самолетите се превърнали в прах, от високата температура, но паспортите на терористите останали невредими. А и терористът от Берлин Анис Амри си забравил портмонето с паспорта в камиона.

После единият терорист от Charlie Hebdo не заплашвал живота на заложници, но все пак полицаите не искали да го заловят жив и направо го застреляли. Както Осама бин Ладен решиха да не го залавят, че даже и да не го погребват. И трупът на Осама бин Ладен, както и труповете на убитите терористи, журналисти и карикатуристи от Charlie Hebdo, никой дори и на снимка не е виждал. И тях, както Осама бин Ладен, не ги погребаха.

А по какво разбрали французите, че терористите са членове на Ал-Каида? Ами единият от тях казал на шофьора на колата, която му отнели за да бягат:
"Като те попитат полицаите, кажи им, че сме от Ал-Каида!"

Малко по-късно медиите съобщават, че полицейския комисар Fred Elric, който разследва терористичния акт върху Charlie Hebdo, напоследък се чувствал много уморен от работа и се бил самоубил.

Часове, след терористичните актове, милион французи излизат по улиците на Париж да почетат паметта на жертвите на терористите от Шарли Ебдо - всички с еднакви плакати с надпис "je suis charlie".
loading...
"You can fool some of the people all of the time,
and all of the people some of the time, but you
can not fool all of the people all of the time."

Abraham Lincoln

"Възможно е една част от народа да го излъжеш
и да излъжеш целия народ за ограничено време. Но
не можеш да лъжеш целия народ постоянно."

Ейбрахам Линкълн

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker