Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
терористичния акт Париж-Charlie Hebdo
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Терористите от Париж - Charlie Hebdo

loading...
На 07.01.2015 към 11:30 часа двама маскирани терористи с автомати влизат в редакцията на сатиричния френски вестник "Charlie Hebdo" и убиват 12 души, както и раняват 20 души от ръководството на вестника, според западните медии.

Терористите от Париж - Шарли Ебдо, по думите на френски експерти по сигурността, действали хладнокръвно и професионално. Не стреляли хаотично, а убивали само журналисти и карикатуристи.

Според публикувани на 14.01.2015 нови аматьор-видео, след атентата в редакцията на Charlie Hebdo, терористите срещат полицейска кола. Спират своята кола, хладнокръвно излизат от нея и без да се пазят зад колата, тръгват с корема напред да стрелят, както в холивудските уестърни от 1960-те.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Полицаите не излизат от полицейската кола, защото тя е бронирана срещу куршуми. Но и не препречват пътя на терористите, а на заден ход се оттеглят, при което ги пропускат да избягат.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker