Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Нацистки войници с французойки в окупирана Франция (1940)
Нацистки войници се веселят с французойки в окупирана Франция 1940
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Произход на войната

Войната произлиза от вътревидовата конкуренция между мъжките индивиди, за притежанието на женския пол - основа на половия отбор. Затова и до ден днешен, по традиция мъжете отиват в армията. В праисторическата епоха не е имало държавни граници, не е имало нефт и враждуващите племена са избивали мъжете за да отнемат жените на победените.

Шимпанзетата се комбинират по два мъжки, за да отнемат женската на друг мъжкар. В 21-ви век американците се комбинират със западно-европейците да настройват жените в другите държави срещу мъжете съотечественици, чрез феминизма, защита правата на жените, медиите и развлекателната индустрия - "Вяра, любов и уиски", "Географът си пропи глобуса", както и «Аритми́я» (2017) режисьор Борис Хлебников.

Във всички йерархични общества е съществувал излишък на жени (полигиния) при богатите, съответно излишък на мъже (полиандрия) при бедните. В миналото този излишък на мъже се е регулирал от войните. Т.е. войната е служила като един вид регулатор на социалното напрежение у населението.

С изобретяване на ядреното оръжие, независимо от строежа на заградени комплекси за елита в САЩ и противоядрени бункери за олигарси като Михаил Ходорковски, война с мащабите на Първата и Втората световна война, е риск за богатите.

Поради това мерките за ограничаване прираста на бедното население се ориентират към либерализиране законите за търговия с наркотици, деморализиране на населението на бедните държави и информационна стерилизация чрез развлекателната индустрия и масовата култура.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


(Ин)директно поощряване на проституцията и хомосексуализма, увеличаване на безработицата, толериране производството на генно-модифицирани хранителни продукти и такива, произвеждани с канцерогенни компоненти, комерсиализиране и ограничаване достъпа до медицинско обслужване, подклаждане на етнически вражди и национални разногласия.


Още по темата:

loading...
Война

Произход на войната

Видове войни

Войни в първобитното общество и античността

Войни през средновековието

Войни на бъдещето

Войните, в които България участва след освобождението от Османско робство

Военен бюджет

Изнасилвания по време на война

Самолетоносач

Сателит

Военна повинност

Стратегия на напрежение

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker