Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Чем больше женщина стареет, тем больше спрос с мужчинам увеличивается Колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете

Колкото повече една жена остарява,
толкова по-търсена е от мъжете


Семейството представлява социално пространство за растеж, развитие и защита, и като такова е от решаващо значение за развитието и жизнеспособността на следващото поколение. Семейството е една от основните структури на националната държава. И подривна дейност срещу семейството е крайъгълен камък в подривната дейност срещу обществото и държавата.

Разрушаване на семейните ценности е една от основните цели на западната пропаганда. В голяма част от холивудските филми, както и западно-европейските филми, протагонистите са семейство на средна възраст, което е в развод или вече са разведени, защото жената, след като е прехвърлила 40-те, си е намерила не само по-богат мъж, а направо мултимилионер със собствен самолет, който дори не е по-възрастен от нея и даже е по-красив от предишния ѝ съпруг! А мъжът, за когото в миналото е била омъжена поради неопитност, е направо беден.

Характерни примери са:
"9/11"
"Monsieur & Madame Adelman" (2017) режисьор Nicolas Bedos
"Сан Андреас / San Andreas" (2015) режисьор Brad Peyton,
"2012 Краят на света / 2012" (2009) режисьор Roland Emmerich,
"Твърде лично / Taken" (2008) режисьор Pierre Morel,
телевизионния сериал "Californication" (2007–2014),
както и носителят на Oscar: "Стая / Room" (2015).

А във филма "Резултати / Results" (2015) режисьор Andrew Bujalski, главният герой Danny (Kevin Corrigan) е 45-50 годишен самотен новобогаташ, който наскоро е станал мултимилионер, след като майка му на стари години се е омъжила за мултимилионер, останала вдовица, починала и оставила наследство на сина си. Освен мотива за жената на 40+, която се омъжва за мултимилионер, филмът "Results" пробутва и пропагандното клише, че щастие не се купува с пари.

Във филмите Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта и "The Back-Up Plan" (2010) главната героиня не е разведена, а стара мома, която на 40+ изведнъж намира втората си половинка, като в "Bridget Jones's Baby" старата мома намира едновременно двама: Милиардер-красавец и успешен адвокат.

В повечето филми мотивът за жената, която на 40+ е ударила шестица от тотото в брака си, драматургически няма връзка със сюжетната линия.

Освен в киното, мотивът за жената, която над 40 г. има по-голям успех с мъжете, отколкото когато е била на 20 г., се разпространява и от соросоиди по форумите в интернет, социалните мрежи, както и на всички обществени места, наравно с антируската риторика и възхваляването на лъскавите западни стоки по магазините.
loading...
Феминистки активисти в СМИ поучават, че сексуални връзки между млади мъже и зрели жени, се дължели на по-високата интелигентност, опит и мъдрост на по-възрастните жени. Жените на 40+, според феминистките, знаели какво искат и как да го постигнат и се били стараели повече във връзките си.

В действителност с наближаване на 40-те при жените настъпва характерова промяна: Жените се опитват да компенсират загубата на атрактивност с интензивиране на номерата, които въртят на мъжете. А старанието във връзките им с мъжете се концентрира в задоволяване на собствените им сексуални потребности, не тези на мъжа.

Внушението, че колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете, цели да увеличи разводите, да повиши средната възраст за сключване на брак при жените, с което да намали възпроизводителната способност на обществото.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


С подобни внушения си служи и филмът "Нашето лято / La belle saison". Главната героиня е на възраст в края на 30-те, живее с мъж, но решава да опита и с жена, сменя сексуалната си ориентация, което и носи истинско щастие. Т.е. ако до 35 годишната си възраст жената не се е омъжила, по-добре да не бърза да ражда извънбрачно, а да опита да смени сексуалната си ориентация.

По всичко личи, че в страните под американско владичество, голяма част от жените са повярвали на това пропагандно клише. Най-голям успех в подриване на семейството, Западът е пожънал в Източна Европа, като на върха стои България. Според Националния статистически институт, България стои на първо място в Европа по извънбрачни раждания и на едно от първите места в света, по негативен прираст на населението.
Съотношението между бракове и разводи в Германия
Съотношението между бракове и разводи в Германия

Съотношението между скючените бракове и разводите в Европа също драстично расте, в полза на американските интереси. През 1960 г. само 9% от сключените в Германия бракове са завършвали с развод. През 2008 г. разводите са 51% от браковете в Германия. В България също половината от брачните двойки се скарват.

Когато двама се карат, merican печелят.


Още по темата:

Средната възраст за сключване на първи брак

Стари жени с млади мъже

Семейство

Кой има интерес от феминизма

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker