Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Конфузни ситуации в БНТ

Пристигат английски звукорежисьори на посещение в БНТ. "Удивяват" се как е възможно българите да се справят с различни смесителни пултове в студията си. В действителност всички смесителни пултове са различни. Образованието за звукорежисьор на Запад включва изучаване на различни принципни схеми и след завършено образование (но не в България), тонрежисьора е в състояние да работи със всеки смесителен пулт, след като се е запознал за 10-15 минути със схемата му.

Англичаните поискали да споделят с българските си колеги някои професионални "хватки". Оказва се, че БНТ са закупили техника частично дефектна, но служителите които работят с нея даже не забелязали, тъй като не използват всичките ѝ функции.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Гости от Западна Европа, поканени за участие в директно излъчвано музикално предаване, иронизират българите за "Българския чадър", при което водещия на предаването не отвръща на провокацията.

*
Ричард Ран и Институтът за пазарна икономика са поканени за участие в предаване по БНТ на 28.05.2010.

Цитат от сайта на БНТ:
"Ран зарадва журналистите като каза, че следи много
внимателно прогреса в борбата с остаряването и много
скоро средната продължителност на живота ще достигне
120 години. Дори предрече, че репортерите в залата ще
преживеят до тази възраст. Това означава обаче, че ще
трябва да се вдигне и възрастта за пенсиониране."


Ръководителите в БНТ очевидно и до ден днешен не схващат гаврата на Ричард Ран. По фактор средна продължителност на живота, България стои на последно място в Евросъюза и на 112 място в света - Средна продължителност на живота в България за 2012 година - 73.84 години, по данни на ЦРУ.

*
Немски режисьори се "удивяват" на майсторската работа в БНТ, в дублаж на филми. В действителност Германия е страна с традиции в синхронен дублаж, още от Втората Световна Война. И в Германия никога не се дублират филми по този дилетантски начин, както се практикува в България - със затихване на оригиналния тон.
С идването на власт на нацистите, Адолф Хитлер забранил да се прожектират по кината чуждестранни филми, впоследствие разрешил, но само на немски език и с немско заглавие.

*
Гост от САЩ - известен хип-хоп музикант, е поканен за участие в лайф-предаване по БНТ. Американецът разказва, че щом се върне от България, ще организира голямо парти.
Водещият на предаването го пита, дали и него ще покани, при което госта отговаря: "Ще те поканя като келнер".www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.eu Spider www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.eu

© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker