Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
телевизия bTV
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кой е собственик на bTV

Невежите в България си мислят, че "bTV" е турска телевизия. За тях соросоидите ѝ измислиха прякор "Босфор Ти-Ви". Учителките в детската градина плашат децата с Торбалан, а соросоидите плашат възрастните с Турция. А за онези, които не знаят чужди езици, соросоидните онлайн-медии ги "информират", че гигантът 'AT&T' щял да купи Time Warner, че Apple обмислял да купи собственика на bTV, че Делян Пеевски бил купил новата сграда на bTV и пр. махленски битовизми.

С идването на Доналд Тръмп на политическата сцена, продажбата на 'Time Warner' на 'AT&T' е блокирана:

"President Donald Trump said during his campaign
that AT&T Inc.’s proposed takeover of Time Warner
Inc. should be blocked. His pick to lead the
Justice Department’s antitrust division doesn’t
seem to agree."


Но това не пречи соросоидните медии (standartnews, clubz и пр.) да продължават с лъжите си.

"bTV" (произнася се Би-Ти-Ви) е първата частна телевизия в България, стартирала на 1 юни 2000 г. "bTV" е главният канал на медийната група "bTV Media Group", към която спадат още "bTV Comedy", "bTV Cinema", "bTV Action", "bTV Lady" и "RING".

В началото "bTV" е собственост на подставени фирми, чиито управители казионните медии наричат българи-бизнесмени и българи-магнати, а от 2010 г. "bTV" вече официално е 100% собственост на 'Central European Media Enterprises Ltd. (CME)'.

CME е организация, специализирана в СМИ в в държавите от санитарния кордон: Чехия, Словакия, Словения, България, Румъния, Украйна (телевизия "1+1"), Кроация др. 'Central European Media Enterprises Ltd.' е наследник на Радио свободна Европа, специализирана в подривна дейност и дестабилизиране на суверенни държави през епохата на Студената война.

'Central European Media Enterprises Ltd.' е Holding, основан от Роналд Лаудер - американски милиардер от еврейски произход. Ronald Steven Lauder е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес. През 1980-те Ronald Lauder е бил офицер в Департамента на отбраната на САЩ (Deputy Assistant Secretary of Defense for European and NATO policy).

През 1987 Ronald Lauder основава "Ronald S. Lauder Foundation" - фондация, която финансира еврейски детски градини и еврейски образователни центрове в 16 държави. "Ronald S. Lauder Foundation" финансира също от 1998 г. "Антиклеветническата лига" (на английски: "Anti-Defamation League", ADL) - организация, която се самоопределя като правозащитна и е специализирана за борба срещу антисемитизма.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Българските соросоидни медии както и Уикипедия твърдят "bTV" да е собственост на американската компания Time Warner. В действителност 'Time Warner' от 2012 г. притежава 49,9% от 'Central European Media Enterprises Ltd.', с което не управлява, а само спонсорира милиардера Роналд Лаудер.
loading...
Телевизията както и книгите, все още се възприемат от простите хора като официална или дори държавна институция. И всичко, което по телевизията казват и показват и което пишат по книгите, голяма част от хората го приемат за чиста монета. За разлика от интернет, в който всеки може да пише каквото си иска и често интернет бива заклеймяван от господстващите, като източник на невярна информация.

Телевизиите, за разлика от книгите и World Wide Web, са най-скъпите СМИ, при това са безплатни, за разлика от книгите. Поради този (все още) утвърден имидж, телевизиите в суверенните държави са защитени от чуждестранна намеса. В САЩ всички телевизии са американски, в Германия - немски, във Франция - френски.

В Русия от 01.01.2016 г. влиза в сила закон (Закон РФ "О средствах массовой информации" ( о СМИ ), N 2124-1 | ст 19.1), според който чужда държава, международна организация, чужд гражданин или чуждо юридическо лице или руски гражданин, който има и друго гражданство или лице без гражданство, не може да притежава повече от 20% от капитала на СМИ в Русия.

Собственикът на телевизия "bTV" участва от дълги години в съдебни дела срещу Чехия, поради ограничение в законодателството на Чехия: Чуждестранни инвеститори имат право да притежават по-малко от 50% собственост върху медии, изискващи лиценз.

Единствено в България, такива като Ronald Lauder са намерили къща без куче.


Още по темата:

Печалбите от частните телевизии

Лъжата на bTV: 15-годишна преби съученичка

Защо "bTV" излъчва турски сериали?

bTV и Нова телевизия са чуждестранни агенти 🕵️

Пеевски и Борисов купуват бТВ и Нова телевизия

Кой е собственик на Viber

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker