Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
климактериум
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Характерова промяна при жените в климактериум
и мъжете в криза на средната възраст


Най-трайните приятелства хората създават на възраст между 18-25 години. С напредване на възрастта, започване на приятелство, както и започване на сериозна любовна връзка става все по трудно както за мъжете, така и за жените.

Промените в характера при жените в критическата възраст, респективно при мъжете в криза на средната възраст са различни. Емоционално жената в критическа възраст изпитва неувереност и безпокойство. Осъзнава, че хубавите години в нейния живот са минали, а ясна картина за бъдещето не вижда. Пътят към миналото е отрязан завинаги, а пътят към бъдещето неатрактивен. Някои жени трудно свикват с обстоятелството, че с наближаване на 40-те вече не намират мъже, които да им плащат сметките.

Докато е била млада, жената е можела да обвърже един мъж с (кукувиче) дете, а с излизане от фертилна възраст, вече няма какво да предложи, освен изтърканите си номера.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Нарастващото либидо паралелно с намаляващата външна атрактивност, с наближаване на 40-те при жените, води до развиване на егоизъм в секса при жените.

В стремежа си да се задоволят на всяка цена, застаряващите жени редуцират асортимента на сексуални практики. Докато са били млади са експериментирали в секса (по настояване на мъжете), но с наближаване на критическата възраст вече са опитали от всичко и знаят какво им харесва. А и нямат време за губене в експерименти, че вече не толкова лесно намират мъже-мераклии, както докато са били млади. За разлика от егоизма при жените, с наближаване на критическата възраст, мъжете в средната възраст се концентрират в удовлетворяване сексуалните потребности на жените, с цел да се самодокажат и да компенсират признаците на старостта.

С наближаване на 40-те, жените трудно започват нови моногамни връзки. Това, което мъжете им говорят, въобще не ги интересува. Когато са били млади, са били любопитни да узнаят нови неща. С наближаване на 40-те кръгът интереси се е стеснил до толкова, че жените с усиле на волята си налагат да изслушват мъжете, в очакване да получат от тях онова, което са си наумили.

С наближаване на 40-те, жените започват да убеждават мъжете, с които се запознават, че семейството не трябвало да се крепи на общи деца, а на любов и уважение. Усещайки напредването на възрастта си, жените започват да правят забележки на мъжете, когато ги видят в кухнята да готвят или да включват пералната машина, обяснявайки им, че това не било мъжка работа. Защото жените след 35 г. започват да изпитват страх, че без участието им в домакинството, може да се окажат напълно непотребни.

Във филма "Apocalypto" (2006), режисьор Mel Gibson, след приключване на завоевателна война между две индиански племена в Америка, победителите изпращат пленените мъже за жертвоприношение, а пленените жени на победените продават на пазара за роби. Единствената жена, която не успяват да я продадат, е жена на около 40 години, която роботърговеца опитва да я продаде, като я рекламира, че можела да готви и да чисти в къщи, на което купувачите иронично отговарят "скапана старица". Останала непродаваема, войните-победители я пускат на свобода.


Още по темата:
loading...
Колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете

Кои жени не правят фелацио

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker