Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Човешки раси
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Етнически произход

С въвеждане на ДНК-тест от края на 1990-те, започват лаборатории във Великобритания и САЩ да предлагат услуга - етнически тест срещу заплащане. В действителност чрез ДНК-тест е възможно да се предположи за цвета на кожата и очите и съвсем грубо да се определи расовия произход - африканец, азиатец, европеид.

Фирмата "Oxford Ancestors" например предлага такива услуги, чрез изследване ДНК на митохондриите - така наречения "Ancestry-Analysis", да определя "пра-майката" на клиентите си. Според основателя на фирмата Bryan Sykes, 99% от всички европейци произхождали от 7 жени - "Седемте дъщери на Ева". След заплащане на услугата, клиентите получават сертификат от кой клан произхождат и имат възможност да се свързват с други членове на клана.

Американската фирма "DNAPrint genomics" също предлага етнически тест, при който изследва Single Nukleotide Polymorphisms (SNPs) върху всички 23 хромозомни двойки. SNP, който бива причислен към определен етнос, може да произхожда от всеки далечен прародител, докато с близки роднини, например братя и сестри, SNPs да нямат нищо общо. Според резултатите от теста, в екстремни случаи може да се окаже че братя и сестри имат различен етнос.
loading...
Съвременната наука не е в състояние да открие разлика в генома между славяни, романи, германи, англосаксонци и пр. европейци. Вероятно и в бъдеще също няма да е в състояние да диференцира етносите, защото нациите са се смесвали през хилядолетията. Само в периода 1939-1945 г., в Европа около 2.000.000 са родените деца от нацистки войници и жени от окупираните нации.

В съвременната антропология преобладава мнението, че различните генетични/фенотипни различия между етноси и раси, са възникнали не вследствие различно влияние на околната среда и климата, а вследствие особени предпочитания в избора на партньора в тесен, затворен кръг - така наречената ендогамия. Т.е. расите и етносите при човека, са продукт на класовото общество, а не на еволюцията на организмите на Земята.

Една от дисциплините на неколониализма е, да убеждава народите в държави с ефективен Firewall, че са малцинства и че правата им са потъпкани.

Тъй като Русия е единствената страна, която разполага с военни технологии, способни да унищожат САЩ, американската пропаганда се концентрира в отричане единния произход на славяните.

Соросоиди разпространяват лъжи, че били провеждани ДНК-тестове и били установили, че българи и руснаци нямали нищо общо генетично. Един от методите на неоколониализма е подклаждане на етнически вражди.

Zbigniew K. Brzezinski в своята книга "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives"/"Голямата шахматна дъска" (страница 26, 65, 66) описва стратегията на САЩ, да пречи на другите народи да се съюзяват. Американският стратег Збигнев Бжежински дефинира световната йерархия, като разделя държавите, в това число и демократично ориентираните държави, на васални държави , които трябва военно да останат доминирани от САЩ, провинции, които трябва да се прекланят и почитат господството на САЩ, протекторати и колонии, както и варвари, на които според Бжежински, трябва да се пречи да се съединяват.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker