Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Пропаганден позив
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Фашистките и евроатлантическите ценности

Позив от Втората световна война, в който нацистите обещават на руския народ нов порядък, който да замени остарялата комунистическа разруха и произвол, обещават хляб вместо глад и нищета. Нацистите обещават да не допуснат връщане на помешчиците и капитализма. Според текста в позива, нацистите вече започват реформи на връщане на земята в пълна собственост на селяните, като не ги облагат с никакви данъци. И в случай на добро стопанисване и голяма реколта, нацистите обещават да дадат на селяните още ниви. Освен това нацистите възстановяват религията. И който продължи войната, се бори за собственото си робство. Чрез прекратяване на съпротивата, руснаците ще помогнат за реорганизация и за подобряване на жизнения си стандарт.

Целта на Плана "Ран-Ът" също е повишаване жизнения стандарт на българите, а връщане на земята в пълна собственост на селяните от текста на нацисткия позив, напомня на обещанията на неолибералите за собствен бизнес на народите.

Връщането на земята в тесния смисъл, не цели обезщетяване на наследниците на бившите ѝ собственици. Цели единствено разоряване аграрната промишленост на България и обезценяване обработваемата земя, с което я подготвя за разпродажба на чуждестранните инвеститори.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


А обещанията на нацистите за хляб вместо глад и нищета, не прилича ли на размахвания от неолибералите аргумант за пълните с лъскави стоки магазини при неоколониализма, вместо дефицит на стоки при социализма?

Разликата между неолиберализъм и фашизъм

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker