Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Lügenpresse
Lügenpresse
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Разликата между медиите

В стремежа си за монопол върху медиите, Западът създава медии-ментета. Както съществуват псевдо-патриотични, псевдо-националистични, псевдо-леви и пр. псевдо- партии, така съществуват и псевдо-медии, които не се стремят да симулират неутралност и безпристрастност, както реномираните медии, а напротив умишлено афишират определена политическа принадлежност и геополитическа ориентация, с цел да я компрометират.

Основната разлика между истинските медии и медиите-имитати, е че тези, финансирани от Сорос, се концентрират върху обиди, епитети и закани срещу САЩ и васалните на САЩ български политици, както и хвалебствия за Владимир Путин, руската армия и бойна техника. Като се акцентира основно на българските политици на прехода. Те биват сочени с пръст, те са виновни за деградацията на страната, а не чуждестранните корпораци.

Но про-руските медии ментета никога не публикуват реални факти, а само слухове и конспирации, от типа: "Лукойл е купен от Ротшилд".

Често в соросоидните медии присъстват Fake News, измислици за извънземни, НЛО, предсказания за предстоящ край на света или божие възмездие: "Ще ринем САЩ с лопата след очаквано земетресение от 9.3" . Честа тема са и 'Chemtrails', 'HAARP', дискусиите около които под формата на възмущение срещу американците, целят да внушат на публиката величието на САЩ и безнадежността на останалите нации. САЩ са всесилни и на останалите нации не им остава нищо друго, освен да се подчинят.

Тъй като голяма част от българските потребители ползват интернет за търсене на работа, запознанства, Фейсбук и Скайп, соросоидните медии ползват тролове по форуми и социални мрежи за популяризирането си.

Сигурен индикатор за разпознаване на соросоидна медия е широката ѝ популярност във Фейсбук. Тролове които я популяризират, Фейсбук не ги блокира. Напротив техните постинги биват издигнати от Фейсбук на предни позиции, при сортиране на новините. Те всъщност не са и тролове, а служители на Facebook, а техните уебсайтове са филиали на Facebook под прикритие. Да не му излезе лошо име на Фейсбук, че разпространява Fake News, пропаганда и дезинформация.

Някои от псевдо-русофилските уебстраници разместват статии, в които проагитирват потребители, да ползват рекламните услуги на Facebook. Т.е. те дори не се прикриват, че са филиали на Facebook. Това ще рече, че Facebook не е социална мрежа без собствен контент, а средство за масова (дез)информация.

Как да разбера, дали една медия е сериозна?

Щом като един и същи уебсайт, Фейсбук всеки ден ви го набива пред очите, бъдете 100% уверени, че зад него стои Джордж Сорос, а не Владимир Путин. Независимо дали сайта е русофилски, антисемитски, ислямистки, антиамерикански или комунистически.

За българските стандарти също важи: Щом като един уебсайт се популяризира от известния български форум "БГ-мамма-ком", той е 100% соросоиден проект.
loading...
Facebook е американски, а не руски проект за събиране на лични данни и манипулиране на будалите. И естествено Facebook никога няма да допусне, руска пропаганда на собствена територия. Фейсбук дори блокира профилите на тези, които споделят новини от американските "The New York Times" и "The Washington Post".

"Quod licet Iovi, non licet bovi."
"Това, което е разрешено за Юпитер,
за добитъка не е разрешено."

- латинска поговорка.

Доказателство, че една медия е менте, е блокирането на профили в социалните мрежи и форумите в интернет, които са разкрили тази медия и я разобличават. Естествено голямата част потребители никога и не узнават за това, че някой бива блокиран в социалните мрежи и форумите в интернет.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Както свинете никога не узнават защо някои техни събратя изчезват от кочината и какво се случва с тях. Свинете са доволни от хората, че им носят вкусна помия, както простите потребители в интернет са доволни, че намират в социалните мрежи и форуми единомишлениции и клюки по техен вкус. И никога не загряват, че повечето от тях всъщност са фалшиви единомишленици, на които им плащат заплата, да ги замайват с дезинформация. Дегенератите на прехода са само консуматори на пропагандата, с която Facebook ги залива и само от време на време се опитват да изкажат мнението си, като напишат по някоя глупост, която така или иначе никой не чете.

Друг индикатор, за това че една медия е фалшива, е цитирането ѝ от мейнстрийм медиите. Характерен пример за това е извесният сатиричен блог "Бъзикилийкс", който под маската на русофилство, разпространява измислени цитати от Васил Левски.

Информативните медии никога не биват споменавани от мейнстрийм-медиите. Те трябва да бъдат изпратени в трета глуха, никой не трябва да узнае за тяхното съществуване.

Не на последно място, доказателство, че една медия е псевдо-патриотична, е наличието на статии, които целят оклеветяване на личности от Българската история:

"След потушаването на Априлското въстание,
четата на Ботев отива да изкопае скрито
хайдушко злато. Някои от четниците обаче
биват обзети от алчност, избухва бунт, в
който Ботев пада като жертва."[...] Много
от четниците след Освобождението имат пари
да купуват турски имоти и да правят бизнес."

- Цитат от псевдо-русофилския уебсайт "Сподели-еу".


Още по темата:

Списък на соросоидните медии

Йерархия в интернет

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker