Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Военна повинност за жените

От началото на 2015 г. в Норвегия се въвежда задължителна военна служба и за жените, както за мъжете. По думите на министърката на отбраната на Норвегия Ine Eriksen-Soereide: "Ние не планираме да увеличим броя на военнослужещите. Числеността на армията остава същата. Но ние можем в бъдеще най-добрите из между жените, да мобилизираме. До сега използвахме най-мотивираните от мъжете. Но вече виждаме силен интерес между жените към военната повинност. Смятам, че това е бъдещето."

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В средата на април 2015 г. западните медии съобщават, за планирано въвеждане на задължителна военна служба както за мъже, така и за жени в Чехия. По думите на премиерминистъра на Чехия - Bohuslav Sobotka: "Ще набираме задължително всички пълнолетни мъже и жени. Ако започнем по време на криза да набираме армия, ще е вече късно за това."

Естествено военните стратези на Запада не са единствено инспирирани от идеята за равни права на жените и теорията за третия пол.

С навлизане на парично-разменното стопанство, мъжката сила и широките рамене вече не принадлежат към мъжките вторични полови белези. С навлизане на ядрените технологии ножът вече не принадлежи към стандартното въоръжение в една модерна армия (например на Германия), защото близкия бой е загубил значението си при съвременните войни. Ролята на силния пол по време на война, вече губи значението си в една хибридна война. И армия от красиви рускини, може да се окаже по-дееспособна, от армия от затлъстяли американки.
loading...Още по темата:

Елитни американки-военнослужещи си публикуват порно-селфи във Фейсбук

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker