Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Хибридни военнослужещи
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Хибридни военнослужещи

Хибридни военнослужещи на английски език 'hybrid warriors' са военни, инфилтрирани на вражеска територия, респективно на територията на протекторати, които биват подтискани. Хибридните военнослужещи са законспирирани в цивилното население, които се активират, без да разкриват поръчителите си, при критични ситуации. В миналото ролята на хобридните военнослужещи - да окупират вражеската територия, се е извършвала от пехотата.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


За разлика от конвенционалните военнослужещи, хибридните военнослужещи не носят униформи и не са само мъже на възраст между 18 и 50 години. Хибридни военнослужещи могат да бъдат жени, пенсионери, многодетни майки, могат да бъдат студенти, ученици или да упражняват най-различни професии: Оператори в кол-център, музикани, балетисти и пр.

От както България става член на ЕС, частни лица от Западна Европа закупуват селски къщи, които не обитават. За разлика от необитаемите къщи на българи, които периодически биват ограбвани със взлом, къщите собственост на западняци, крадците не закачат.

В България хибридните военни на НАТО/САЩ придобиха популярност с участието си в #ДАНСwithme през 2013/2014 г. Във Великобритания, хибридните военнослужещи инсценират онлайн петиция, призоваваща за насрочване на нов референдум за членството на Великобритания в ЕС.
loading...
Законспирирани в цивилното население са например чужденците от Западна Европа, които работят в България, както и студентите от Западна Европа, САЩ, Япония и др. в България. Въпреки че хибридните военнослужещи могат да имат различен пол, възраст, образование, професия и пр., общото между всички тях е, че знаят добре по няколко европейски езика.

Разполагането войски на НАТО на руските граници е само парадната част от корпуса за бързо реагиране. Истинският корпус за бързо реагиране на НАТО са хибридните военнослужещи, които не е нужно да умеят да стрелят с "Калашников", Западът вече произвежда бойни роботи, които стрелят по хората. Хибридните военнослужещи трябва да знаят няколко езика, защото бунта срещу Американското владичество може да започне в Полша, утре да се пренесе в Германия, в други ден във Франция. И хибридните военнослужещи трябва да бъдат моментално прехвърлени от един протекторат в друг и да могат да общуват с местното население, за да информират merican към кого да насочват безпилотните самолети и снайперисти.


Още по темата:

Особености на хибридната война

Подготовка за хибридна война

Хибридна война, според руските военни стратези

Хибридната война на НАТО

Русия води хибридна война на Балканите

Турция води хибридна война срещу България

Гладио

Стратегия на напрежение

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker