Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кръвосмешение

Кръвосмешение (на латински: incestus) е сексуална връзка между близки роднини, членове на едно семейство или един род, в противоположност на близкородствено размножаване, което се прилага при селекция на културни растения или животни при изкуствен отбор, с цел да се "фиксират" и усилят желани характеристики в една популация.

В най-разпространената си форма, кръвосмешението се изразява в сексуални отношения между деца и родители, в смисъла на сексуално престъпление с малолетни. Но също и доброволни сексуални отношения между зрели братя и сестри, е кръвосмешение.

Забраната за сексуални отношения между членове на семейството, вероятно първоначално произлиза от практически съображения: интересът на групата повелява на членовете ѝ да се женят извън нея (екзогамия), за да се установят мирни отношения със съседите.

Кръвосмешението е забранено в цивилизованите страни. Съществуват известни разлики в законодателството на различните страни, относно инцест.

Например в страните от бившия "Варшавски договор", все още е забранен брак между роднини до 5-то коляно: втора братовчедка (първа братовчедка на чичото). За разлика от тях, в Западните индустриални държави бракове между братовчеди, племенници с лели и чичовци, принадлежат към мейнстрийм. Характерен пример е банкерската династия Ротшилд - ендогамни бракове с цел собствеността им да не премине в чужди ръце.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Докато по време на комунизма в Източна Европа, случаите на кръвосмешение бяха изключителна рядкост и се свързваха с асоциални личности - алкохолици, изнасилвачи, психопати, интелектуално недоразвити личности, то при Западните демокрации кръвосмешението, както и педерастията и педофилията, са разпространени във всички прослойки на обществото и са неразделна част от евро-атлантическите ценности.

Най-често известни личности на Запад описват своите сексуални преживявания с родителите си, в биографични книги, които продават за много пари. А на Запад всичко, което носи печалби е правилно и хубаво.


Още по темата:

Известни случаи на кръвосмешение и педофилия

Педофилия

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker