Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Международен валутен фонд
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Международен валутен фонд

Международният валутен фонд (МВФ, на френски език: Fonds monétaire international, FMI, на английски: International Monetary Fund, IMF, на немски IWF) е глобалистка, лихварска организация, която контролира управлението на световната финансова система, като манипулира валутните курсове и платежния баланс.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Международният валутен фонд, наравно със Световната търговска организация, са основният инструмент на неоколониализма. Международният валутен фонд предлага отпускане на кредити, които често предварително се знае, че не могат да бъдат погасени и срещу тях ще бъдат отнети нечии национални блага, като например водоснабдяване, енергоснабдяване, телекомуникации и пр. Седалището на Международният валутен фонд е във Вашингтон/САЩ.

Всеобщо известно е, че получаване на кредити от FMI води до снижаване стандарта на живот в бедните държавите, тъй като те не използват кредита за построяване на собствена индустрия, а единствено за изплащане на заплати на коруптни политици и администрация. Също както бедните хора в България по време на прехода тегляд потребителски кредити не за да развват собствен бизнес, а да си плащат сметките за вода, парно, медицинска помощ.

Според някои мнения, Слободан Милошевич бе преследван и убит, защото отказа да тегли кредит от Международния валутен фонд.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker