Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Гениалността на демокрацията е в това, че можеш да създаваш безбройни дубликати на една и съща партия, да им дадеш различни имена и да баламосваш населението, че сами си избират кой да ги управлява.

Политически спектър
Политически спектър
Разделението на политическите партиите на "леви" и "десни" е анахронизъм от 19-ти и 20-ти век.

През 1970-те политическите преврати и диктатури, организирани и финансирани от САЩ, са фашистки, т.е. десни - Преврата в Чили през 1973 г., десния диктатор Jorge Rafael Videla, който изтребва 30.000 ляво настроени аржентински граждани, протежиран от Хенри Кисинджър.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


През 21-ви век напротив, десните националистични партии, особено в Евросъюза, се застъпват за националните интереси, с което се обявяват против интересите на американските корпорации. Обикновено те биват класифицирани като национално-консервативни или дясно-консервативни политически партии и заклеймявани като популистки.

Често напоследък се използва термина "центристка политика", обозначаващ средния път между двете крайни направления на дясното и лявото. Обикновено под ляво-центристка или дясно-центристка, се разбира про-американска партия.

На днешно време партиите са или патриотични - които са против глобализма и целят да защитят националните интереси или колаборационистки, чиито членове са на заплата към наднационалния елит от банкстери в САЩ и съответно защитават интересите единствено на американските лихвари, което е против националните интереси на всички останали държави. Т.е. партиите или са про-американски или са антиамерикански. И могат да бъдат както леви, така и десни.

Към колаборационистките партии, особено в Евросъюза, спадат либералните партии, които застъпват ненамеса на държавата в икономиката.

Всички умерени десни или както е прието да се наричат - дясно-центристки политически партии и движения, както и участниците в тях, облужват доктрината на Джордж Сорос. Никой гладуващ човек не би излязъл да демонстрира безплатно за съхраняване на мизерията му (#ДАНСwithme). А онези 10% привилигировани от Прехода, не ходят по протести, а плащат на лумпени да крещят и надуват вувузели за тяхното благо.

Левите партии и движения, организирани от Сорос, в действителност са партии-ментета. Често те парадират със защита на етнически или сексуални малцинства. Между техните членове има и наивни хора, които са повярвали на лукавите соросоиди.

Програмата на псевдо-левите партии на Сорос, се ориентира към обеднелите маси, като ги залъгва, че е възможно да се реставрира комунизма и СССР или че е възможно да се промени обществената система, например като се въведе пряка демокрация. Т.е. псевдо-левите партии на Сорос предлагат утопия.

Михаил Ходорковски например, финансира както либералната партия "Яблоко", така и коренно противоположната по идеология комунистическа партия "КПРФ". В стила на Джордж Сорос, Ходорковски няма политически възгледи, а цели единствено да елиминира Путин, който пречи на чуждестранните "инвеститори".

Освен партиите-ментета на Сорос, съществуват и истински патриотични партии и движения, които са поставени в условия на нелоялна конкуренция от псевдо-партиите на George Soros. Партиите-ментета са с предимство, поради солидно финансиране от САЩ и перманентно натрапване в казионните СМИ. Неолибералите наричат истински патриотичните партии - популистки.

За простолюдието е трудно да разпознае истинските патриотични партии от ментетата и вярва на онези партии, които му размахват пред очите казионните медии. Но дори и автентични патриотични партии могат да бъдат инфилтрирани от скрити соросоиди, които в "драматургически" важни моменти да бъдат активирани.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker